Rijstkoker

Heb jij al een rijstkoker in huis, of kook jij je rijst nog ouderwets in de pan? Met een rijstkoker heb jij je rijst altijd precies zoals jij het wilt: perfect gaar, maar nooit papperig of te droog! Bekijk ons aanbod van rijstkokers op deze pagina!

3 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer rijstkoker kopen

Rijst vormt de basis voor een verscheidenheid aan verschillende gerechten, van Indonesische nasi tot Japanse sushi, en nog veel, veel meer! Maar het klaarmaken van rijst is niet zo makkelijk als het lijkt! Ken jij het probleem van aangekoekte en aangebrande rijst, of je te natte, papperige rijst die nergens naar smaakt? Met de rijstkokers uit het assortiment van Marskramer is dat geen probleem meer!

De beste rijstkoker

Een rijstkoker is een handige toevoeging aan jouw keukenapparatuur, waarmee jij jouw rijst altijd perfect gaar zult hebben! Voeg de rijst en de juiste hoeveelheid water toe, en de rijstkoker doet de rest van het werk. En als de rijst gaar is, zal de rijstkoker automatisch overschakelen op de warmhoud-functie, zodat het nooit aanbrand!

Een rijstkoker klinkt misschien alsof het een apparaat is met maar één functie, maar de meeste rijstkokers kunnen ook bakken, stomen, braden, en zelfs slow-cooken! Zo kun jij de rijstkoker gebruiken om allerlei verschillende gerechten op tafel te zetten, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen! En met merken als Tefal en Inventum weet je bovendien zeker dat je altijd kwaliteit in huis haalt!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over producten in het Marskramer assortiment, of wil je graag meer informatie ontvangen over een van onze rijstkokers? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice. Zij kunnen iedere vraag beantwoorden en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt hen ook altijd een mailtje sturen!