Kommen en schalen

Kommen en schalen kunnen veel verschillende functies vervullen. Een lekkere kom yoghurt als ontbijt bijvoorbeeld, of een kommetje met borrelnootjes voor tijdens de film. En serveer jij je salade in een saladeschaal of een serveerschaal? Bij Marskramer hebben we veel verschillende opties, zodat er voor ieder de juiste kom of schaal te vinden is. Bekijk onze collectie hier.

56 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

56 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer kommen en schalen

Kommen en schalen kunnen allerlei verschillende functies hebben in jouw huishouden. Zo kunnen ze functioneel zijn, bijvoorbeeld voor het ontbijt of avondeten. Maar ze kunnen ook decoratief gebruikt worden. Waarvoor jij ze dan ook wilt gebruiken, bij Marskramer vind jij de juiste kommen en schalen voor jouw plannen. En door het ruime aanbod vind je ook altijd wel iets dat bij jouw stijl past!

Kommen en schalen voor jou

Of je hem nu gebruikt voor een kom yoghurt in de ochtend, een soepje in de middag, of chips of nootjes in de avond, kommen komen altijd van pas! Bij Marskramer hebben we kommen met en zonder een voet, en kommen met één oor, twee oren, of helemaal geen oren. Ook qua stijl hebben we verschillende opties! Kies bijvoorbeeld een mooie Boerenbont kom, een glazen kom, of een mooie moderne kom met een eigenzinnig patroontje!

Wil jij graag een mooie fruitschaal op tafel, zodat iedereen elke dag een stuk fruit eet? Of ben je op zoek naar een mooie serveerschaal voor je favoriete gerechten? Welke schaal jij ook nodig hebt, je vindt hem in ons assortiment. Van fruitschalen en glazen schalen tot saladeschalen of een schaal met deksel. Kies een schaal die goed bij jouw stijl past, of een opvallende buitenstaander die direct in het oog springt!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de kommen en schalen in het Marskramer assortiment, of een van onze andere producten? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en je kunt uiteraard altijd een mail sturen met jouw vraag.