Stoffers en blikken

Kruimels tijdens het eten, scherven van gevallen serviesgoed of zand op je vloeren? Je hoeft niet voor elk kleinigheidje de stofzuiger uit de kast te trekken! Vaak is het makkelijker om even snel een stoffer en blik te hand te nemen en de rommel op te vegen! Bij Marskramer willen wij het schoonmaken voor jou zo makkelijk mogelijk maken, dus bekijk onze stoffer-en-blik sets hier!

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer stoffer en blik

Heb jij geen zin om voor ieder kleinigheidje de stofzuiger tevoorschijn te halen? Op zoek naar een makkelijke en snelle manier om die paar kruimels of dat kleine beetje zand even snel weg te werken? Met een stoffer en blik is dat klusje zo gepiept! Met een stoffer en blik veeg jij de rommel zo op en gooi je het in de prullenbak. Veel makkelijker en sneller dan stofzuigen, zodat jij weer lekker verder kunt met waar je mee bezig was!

Een stoffer en blik is de ideale manier om kleine hoeveelheden rommel op te vegen en weg te gooien. Hierdoor hoef jij niet voor elk wissewasje de stofzuiger uit de kast te halen, en bespaar je tijd die je voor leukere dingen kunt gebruiken! Bij Marskramer vind je stoffer en blik sets voor zowel binnen als buiten. Of je nu op zoek bent naar een kunststof blik en een borstel met zachte haren voor binnen, of juist een metalen blik en borstel met harde haren voor gebruik buiten, hier ben jij aan het juiste adres!

Ook voor de mensen die moeite hebben met bukken, of het zichzelf gewoon nóg gemakkelijker willen maken, hebben wij de juiste keuzes! In ons assortiment vind je namelijk ook sets met een lange steel! Zo veeg jij de troep in het blik zonder dat je daarbij hoeft te bukken. Makkelijker dan dat wordt het niet! Je leegt het blik vervolgens makkelijk in je prullenbak! Ook als je met een bezem de tuin hebt aangeveegd is een stoffer en blik handig, want hiermee kun je het laatste hoopje troep makkelijk naar de container brengen! Wil je grotere oppervlaktes schoonvegen kijk dan eens bij onze bezems.

Naast stoffers en blikken hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier het hele schoonmaak assortiment van Marskramer.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten in het assortiment van Marskramer, of wil je graag meer informatie over onze stoffer en blik sets? Neem daarvoor gerust even contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en hebben een antwoord op iedere vraag. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en je kunt hen ook altijd een mail sturen met jouw vraag.