Airfryer

Heb jij geen zin om uitgebreid te koken, maar wil je toch een enigszins gezonde maaltijd op tafel zetten? Bak dan je eten in een airfryer! Frietjes, groente, vlees, het kan er allemaal in. Bij Marskramer hebben we een mooie collectie aan keukenapparatuur, waaronder ook airfryers van verschillende merken en formaten. Het uitgebreide aanbod airfryers vind je op deze pagina.

26 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

26 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Gezonder koken met een airfryer

Een airfryer is een keukenapparaat dat gebruikmaakt van hete lucht om eten te bereiden. In plaats van traditionele frituurmogelijkheden die veel olie vereisen, circuleert de hete lucht rond het voedsel om een knapperig resultaat te bereiken met minimale tot geen olie. Dit maakt het een gezondere keuze voor iedereen die van lekker eten houdt, maar tegelijkertijd op de vetinname let.

Het gemak van een airfryer

Een airfryer biedt verschillende voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor in de keuken. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:

  • Snel en efficiënt: airfryers zijn zeer efficiënt in het opwarmen en bereiden van voedsel, vaak sneller dan een oven. Ze hebben meestal geen voorverwarmtijd nodig, wat betekent dat je direct kunt beginnen. Dit bespaart tijd en maakt het ideaal voor snelle maaltijden als je haast hebt.
  • Veelzijdigheid: met een airfryer kun je veel verschillende gerechten bereiden. Naast de welbekende frietjes en snacks kun je vlees, vis, groenten en zelfs gebak erin klaar maken. Sommige modellen hebben meerdere functies waarmee je kunt grillen, bakken en roosteren. Hierdoor is het een multifunctioneel keukenapparaat.
  • Gezonder koken: zoals eerder benoemd is een van de grootste voordelen het vermogen om voedsel te bereiden met veel minder vet dan bijvoorbeeld een frituurpan. Door hete lucht te gebruiken in plaats van olie, kan de airfryer eten bereiden dat aanzienlijk minder vet bevat. Dit resulteert in gezondere maaltijden die nog steeds knapperig zijn zonder de extra calorieën en ongezonde vetten.

Een airfryer van Marskramer

Bij Marskramer bieden we een breed assortiment aan airfryers in ons keukenapparatuur. Deze zijn geschikt voor elke keuken en elke behoefte. Hieronder een overzicht van een aantal modellen die je bij ons kunt vinden:

  • Philips airfryer: de airfryer van Philips is een van de populairste keuzes en staat bekend om zijn duurzaamheid en hoogwaardige prestaties. Het is beschikbaar in verschillende maten. Ook vind je bij ons bijbehorende accessoires voor onder andere de airfryer XXL.
  • Compacte opties: voor kleinere keukens met beperkte ruimte bieden we ook een kleine airfryer die perfect past op elk aanrecht.
  • Geavanceerde modellen: zoek je een airfryer die meer kan dan alleen frituren? Onze geavanceerde modellen bieden functies zoals grillen, bakken en zelfs roosteren. Dat allemaal in één handig apparaat.

Airfryer kopen bij Marskramer

Met een air fryer van Marskramer geniet je niet alleen van gezondere maaltijden, maar ook van meer gemak en plezier in de keuken. Maak vandaag nog de keuze voor deze gezondere en snellere manier van koken.

Wil je graag meer informatie over een airfryer of ander product ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen elke vraag beantwoorden en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden en je kunt ook via de mail contact opnemen.