Dienbladen

7 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Hapjes en drankjes serveren met Marskramer

Het serveren van hapjes en drankjes, bijvoorbeeld op een verjaardag, kan een behoorlijke klus zijn. Gelukkig heeft Marskramer een ruim assortiment aan dienbladen om je hierbij te helpen! Hapjes en drankjes kunnen allemaal in één keer meegenomen worden op het juiste dienblad! Maar ook als je ouders, buren, kinderen of vrienden op de koffie komen is een dienblad handig. Koffie, thee, melk, suiker, koekjes of een plak cake – je hoeft niet meer twintig keer heen en weer te lopen!

Of misschien wil jij je moeder met Moederdag verrassen met een ontbijt op bed? Wij hebben dienbladen voor alle denkbare situaties. Zelfs voor professionele dienbladen voor in de horeca kun je bij ons slagen. Ronde dienbladen met ruimte voor meer dan tien glazen, of een Ambiente dienblad voor een enkele kop thee en een lekkernij, bij Marskramer slaag je gegarandeerd.

Stijlvolle toevoeging

Dienbladen zijn niet alleen functionele producten om in huis te hebben, maar kunnen ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur zijn! Neem bijvoorbeeld een strak en modern dienblad als bijzettafel op de bank, zodat je niet overeind hoeft te komen tijdens het kijken van een spannende film. Of plaats een dienblad met een mooie opdruk of schildering ergens waar hij mooi in het oog springt, en gebruik het als decoratie! Ook leuk: gebruik een dienblad als onderzetter voor je kaarsen, zodat er nooit kaarsvet op je meubilair lekt.

Vind een dienblad dat bij jouw interieur past! Hout, RVS of kunststof, egaal van kleur of met een patroon van kleurrijke bloemen of de opdruk van een winters landschap. Bij Marskramer kun jij ongetwijfeld vinden wat je zoekt.

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij nog vragen over de dienbladen van Marskramer? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben het antwoord op al jouw vragen en staan je graag te woord. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, maar een mailtje sturen met jouw vraag kan natuurlijk altijd.