Geurverspreiders

Op zoek naar een heerlijke geur in huis? Creëer een huiselijke sfeer met geurverspreiders van Marskramer. Wij hebben we een ruime collectie geurstokjes en sprays voor ieder huishouden. Bekijk de collectie hier!

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Geurverspreiders van Marskramer

Ben je op zoek naar een geurverspreider om een aangename geur in je huis te krijgen? Bij Marskramer hebben we een ruime collectie geurstokjes en sprays om ieder huishouden net een beetje extra sfeer te geven!

Bolsius geurstokjes

Als er een merk is dat heeft begrepen wat lekkere geuren doen voor je huis, dan is het Bolsius wel! De Bolsius geurstokjes zorgen voor een heerlijke geur in huis. De speciale olie trekt in de stokjes en geeft een subtiele geur af. Voor elke ruimte of seizoen is er een passende geur. Een ander merk dat ook helemaal thuis is in luchtverfrissers is Ambi Pur. Deze geurverspreiders stop je eenvoudig in een stopcontact. De sterkte van de geur is in te stellen naar jouw wensen. Naast stokjes en verspreiders zijn er ook geurkaarsen. Geur is iets persoonlijks, ook voor in je huis. Bekijk hier de gehele collectie.

Geurverspreiders kopen bij Marskramer

Ben je van plan om geurverspreiders te kopen? Kies er dan een uit bij Marskramer.nl. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur dan heb je het artikel morgen al in huis! Toch nog een vraag over onze producten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en hebben antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag.