Royal Boch

Met Royal Boch servies breng je cultuur in huis. Royal Boch is al sinds 1841 een grote speler in luxe servies, tegenwoordig staan ze bekend door hun uitmuntende vakmanschap en hun iconische kleuren en de bloem ontwerpen zijn bij vrijwel elke Nederlander bekend. Denk aan de boerenbont collectie. Bekijk het uitgebreide Royal Boch servies van Marskramer hieronder.

54 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

54 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Als je denkt aan Royal Boch dan denk je aan Royal Boch Boerenbont, Royal Boch Copenhague, Royal Boch Vienne en Royal Boch Kitchen, er zijn ook andere merken maar deze zijn het bekendst. Voor Nederland is het Royal Boch boerenbont servies wel een van de bekendste, herkenbaar door de meestal blauw, rood, gele en groene kleuren en de verbeelding van een bloem op het servies. Een prachtig ontwerp, perfect voor in de keuken.

Vakmanschap

Royal Boch staat synoniem met vakmanschap, met hun lange geschiedenis heeft Royal Boch meer dan 180 jaar gehad om hun werkwijze te verbeteren tot uiterste perfectie. Mooi servies, constant veranderende ontwerpen, ontzettend verfijnd en de onderliggende elegantie, Royal Boch servies is de perfecte keuze voor elke keuken en elke gelegenheid.

Aan tafel met Royal Boch

Met Royal Boch geef jij je tafel een extra beetje elegantie, met een groot aanbod aan Royal Boch producten kan jij je tafel compleet bekleden. Er is wat voor elke gelegenheid, voor wat visite kan je de prachtige snackschalen, de Royal Boch Boerenbont bekers en nog veel meer producten. Er is dus meer dan genoeg om je hele feestje te bedienen.

Boerenbont

Misschien wel het bekendste servies van Nederland, Boerenbont is onder een andere naam begonnen in 1841 en het duurde ook niet lang totdat hij werd gevolgd door andere merken. Dit blijft nog steeds het geval, andere merken volgen nog steeds het voorbeeld van Royal Boch Boerenbont. Boerenbont heeft al zo lang kunnen bestaan door de goede kwaliteit van het servies in combinatie met de betaalbare prijs.

Fleurs Bleues

Met de simpele blauwe kleur en de mooie ontwerpen is Royal Boch Fleurs Bleues servies een ontzettend mooi en elegante product lijn, super betaalbaar en super stijlvol. Zoek jij een Royal Boch outlet? Bestel dan nu op Marskramer.nl. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld dan is het product morgen al in huis! Heb jij nog vragen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren of een mailtje sturen met jouw vraag.