Zemen trekkers en wissers

De ramen schoonmaken kan soms nog een hele klus zijn! Bij Marskramer willen wij het graag zo makkelijk mogelijk maken voor jou. Bekijk daarom ons aanbod zemen, trekkers en wissers. Met deze hulpmiddelen is ramen lappen zo geklaard! Met grote merken als Leifheit en Linea kan iedereen bij onze webshop slagen, dus bekijk ons assortiment hier!

57 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

57 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer zemen en trekkers

Ramen lappen kan een behoorlijke klus zijn, en vaak is het maar hopen dat je de ruiten schoonmaakt zonder vervelende strepen achter te laten! Bij Marskramer hebben we veel verschillende zemen, trekkers en wissers. Want wij weten als geen ander dat de juiste hulpmiddelen het klusje een stuk makkelijker kunnen maken! Met bekende merken als Leifheit en Linea heb jij het klusje zo geklaard!

Ramen lappen met Marskramer

Iedereen wil natuurlijk graag mooie schone ramen, zodat je lekker naar buiten kunt kijken zonder je te storen aan vlekken, vegen of strepen! Daarvoor is het belangrijk om de juiste hulpmiddelen in huis te hebben! Met een zeem verwijder jij alle viezigheden, en met een trekker maak je vervolgens de ruit droog, zodat er geen vlekken ontstaan bij het opdrogen! Maar wist jij dat er ook combinaties van trekkers en zemen in één zijn? Handig!

Geen enkel huis is hetzelfde, dus wat jij nodig hebt om de ramen te lappen kan compleet anders zijn dan wat je buren nodig hebben. Misschien heb jij wel een tuinbank of plantsoen voor het raam, waardoor je er moeilijker bij kunt, of juist een betegelde tuin waardoor je het wat makkelijker hebt. Bij Marskramer hebben wij zemen en trekkers van handformaat, maar ook op een langere steel. Zo kun jij zonder geklungel ook de bovenste helft van je ramen schoonmaken!

Naast trekkers en wissers hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier het hele schoonmaak assortiment van Marskramer.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten in het assortiment van Marskramer, of wil je graag meer informatie ontvangen over onze zemen en trekkers? Neem daarvoor gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.