Theelichten

Theelichten kunnen een functionele rol vervullen in jouw huishouden, maar ze kunnen ook als decoratie gebruikt worden door ze in een mooie houden te plaatsen. Waarvoor jij je theelichten ook wilt gebruiken, bij Marskramer vind je de perfecte theelichten om aan jouw behoeftes te voldoen. In ons assortiment vind je theelichten van grote merken als Bolsius en Gouda, maar ook ons Marskramer eigen merk!

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer theelichten kopen

Of jij theelichten nu gebruikt om de theekan warm te houden, of als sfeerverlichting in huis door het te combineren met een mooie theelichthouder, wij hebben de juiste theelichten voor jou! Met grote merken als Bolsius en Gouda, en ons Marskramer eigen merk, vind iedereen wat ze nodig hebben in onze webwinkel! Functioneel of decoratief, bij Marskramer kan het allemaal.

Verschillende theelichten

Als jij een echte theedrinker bent gebruik jij misschien wel theelichten om je theepot warm te houden en zo nóg langer van je thee te kunnen genieten! Zo hoef je niet voor elke kop opnieuw water te koken, en kun jij de pot met thee mooi op tafel zetten. Handig voor als je gezelschap hebt, een high-tea houdt, of gewoon lekker op de bank zit en niet elke keer op wilt staan!

Maar met de juiste theelichthouders kun je theelichten ook heel goed gebruiken als sfeervolle decoratie. Het flakkerende kaarslicht is de meest sfeervolle verlichting die jij in huis kunt halen, en theelichten doen niet onder voor stompkaarsen of dinerkaarsen! Zoek een mooie theelichthouder die bij jouw interieur past, plaats het theelicht, steek hem aan, en je zult zien wat echte sfeerverlichting is!

Naast de vrij standaard theelichten hebben wij ook de luxere maxilichten in ons assortiment. Deze zijn een slag groter, en hebben daardoor vaak ook een langere brandduur. Zo hebben de Bolsius maxilichten tot wel 10 branduren! Nog meer sfeer in huis halen? Kijk dan ook vooral even naar de geurtheelichten. Deze zullen een heerlijke geur verspreiden in jouw woning, waardoor je lekker tot rust kunt komen.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over theelichten of andere kaarsen in het Marskramer assortiment? Neem dan vooral even contact op met de klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en staan graag voor je klaar. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, maar een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd.