Ventilatoren en aircos

Hoop jij ook op een lekkere warme zomer? Of geef jij de voorkeur aan een gematigde zomer zonder extreme hitte? Hoe dan ook is een ventilator in huis wel zo prettig! Met een lekker koel briesje is elke zomerdag toch net iets lekkerder. Bij Marskramer vind je een uitgebreid aanbod ventilatoren, van tafelmodellen tot ventilatoren op een voet of een torenventilator. Bekijk onze collectie op deze pagina.

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Afkoelen met Marskramer

Een warme zomer is natuurlijk ontzettend fijn, maar het zorgt er ook vaak voor dat het binnenshuis ondraaglijk warm wordt! Broeierige slaapkamers, loeihete keukens en benauwde kantoren behoren gelukkig tot het verleden met de huishoudelijke apparaten van Marskramer! Of je nu op zoek bent naar een grote ventilator voor een hele kamer, of een tafelventilator voor op je bureau, bij ons vind je precies wat je zoekt.

Verschillende Marskramer ventilatoren

Bij Marskramer bieden we verschillende modellen ventilatoren, zodat iedereen de geschikte optie kan vinden binnen ons assortiment. Zo hebben wij tafelventilatoren die makkelijk op een bureau of nachtkastje gezet kunnen worden, maar ook staande ventilatoren die je op de grond plaatst en in hoogte verstelbaar zijn. Een torenventilator is ook nog een optie. Torenventilatoren nemen minder ruimte in en zien er vaak strakker uit door hun ontwerp!

Naast de verschillende modellen heeft elke ventilator ook verschillende functies. Zo hebben de meeste tafel- en staande ventilatoren een zwenkfunctie, zodat ze hun briesje door de hele kamer verspreiden. Maar er zijn ook stille ventilatoren voor op de slaapkamer of als je rustig TV wilt kijken of muziek wilt luisteren zonder geruis op de achtergrond. Daarnaast heeft vrijwel elke ventilator verschillende standen, zodat jij zelf kunt bepalen hoe hard het waait bij jou thuis!

Meer verkoeling

Een ventilator verplaatst de lucht om een verkoelend briesje te creëeren in jouw woning. Maar op extreem warme dagen verplaatst een ventilator alleen warme lucht, waardoor de afkoeling minder optimaal is! In deze gevallen heb jij misschien wel belang bij een airconditioner. Deze zuigt warme lucht naar binnen, koelt hem af, en blaast de koude lucht weer naar buiten! Dat is pas afkoelen!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over Marskramer ventilatoren, of wil je graag meer informatie over een van onze producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt ook altijd een mailtje sturen.