Onderzetters

19 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

19 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Onderzetters worden vaak beschouwd als eenvoudige accessoires, terwijl ze een handige rol spelen in het beschermen van meubels en tafeloppervlakken. Zo beschermen ze je meubels tegen ongewenste vlekken en schade. Of het nu gaat om onderzetters voor glazen, onderzetters voor pannen of algemene onderzetters: bij Marskramer ben je aan het juiste adres. De voorwerpen zijn ideaal voor in het dagelijkse leven. Bekijk snel al onze opties.

Onderzetters voor glazen

Onderzetters voor glazen zijn waarschijnlijk de meest voorkomende en bekende vorm van het product. Ze zijn ontworpen om vocht van dranken op te vangen en te voorkomen dat dit vocht direct in contact komt met het tafeloppervlak. Hierdoor voorkomen ze waterkringen en beschermen ze de tafel tegen mogelijke beschadigingen. Onderzetters voor glazen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, van glas tot kurk en zelfs siliconen. De kurken variant zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling en absorberende eigenschappen. Ze zijn duurzaam en voegen een vleugje rustieke charme toe aan elke tafel.

Pannenonderzetters

Naast de variant voor glazen zijn ze er ook voor pannen. Deze zijn speciaal ontworpen om hete pannen en schalen op te plaatsen en zo schade aan het tafeloppervlak te voorkomen. Onderzetters voor pannen zijn meestal gemaakt van hittebestendige materialen, zoals siliconen of kurk, om de warmte van de pannen te kunnen weerstaan. Ze zijn handig bij het serveren van gerechten rechtstreeks van het fornuis of de oven naar de tafel. Bovendien voorkomen ze hittevlekken of brandplekken op je tafel.

Materiaal onderzetters

Het kiezen van de juiste onderzetters hangt af van je persoonlijke voorkeur en behoeften. Onderzetters van kurk hebben voor veel mensen de voorkeur, omdat ze een milieuvriendelijke optie zijn en een rustieke uitstraling hebben. Ze zijn lichtgewicht, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Bij ons vind je ze ook gemaakt van bamboe, leisteen, hout of metaal.

Een bestelling plaatsen?

Als je onderzetters wilt kopen dan ben je bij Marskramer aan het juiste adres! Hier vind je verschillende producten voor pannen, glazen of ovenschalen. Bekijk eens de pagina met onze producten hier op onze website en bestel snel!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over onze producten, of wil je graag meer informatie over het Marskramer assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen iedere vraag beantwoorden en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.

Heb jij een product gevonden dat je aanstaat? Als jij hem op een werkdag voor 16.00 besteld, heb jij je gekozen product morgen al in huis!