Onderzetters

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Onderzetters kopen

Heb jij last van vochtkringen op jouw meubilair, of hebben je pannen een permanente afdruk op je aanrecht of eettafel achtergelaten? Deze problemen voorkom je door het gebruik van onderzetters! Bij Marskramer hebben we een ruim assortiment onderleggers voor verschillende doeleinden, en in verschillende stijlen en formaten. Daarom is er voor iedereen wel een geschikt product te vinden in onze webshop.

Onderzetters voor glazen en pannen

Een pan na het afgieten even snel op het aanrecht zetten? Of een grote pan met soep of stamppot op tafel zetten zodat iedereen er makkelijk bij kan? Gebruik dan altijd een pannenonderzetter! Zo voorkom je dat de hitte van de pan je oppervlakken beschadigd. Pannenonderzetters zijn er in verschillende materialen, zoals kurk, bamboe of zelfs leisteen. Ze zijn dus niet alleen handig, maar ook stijlvol!

Uiteraard hebben we ook onderzetters voor glazen bij Marskramer. Gebruik deze onderzetters altijd wanneer jij je glas of beker met drinken op tafel zet, en voorkom vochtkringen en andere vlekken. Vooral op houten meubels laten bekers vaak hun sporen na, en dat wil je natuurlijk voorkomen. Net als bij de pannenonderzetters zijn er ook voor de onderzetters voor glazen verschillende opties mogelijk qua vorm en materiaal.

Vragen over Marskramer onderzetters

Heb jij nog vragen over de onderzetters in het Marskramer assortiment? Neem dan even contact op met onze klantenservice, en dan helpen zij je verder! Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en heeft een antwoord op al jouw vragen. Uiteraard kun jij je vraag ook via de mail toesturen, we beantwoorden hem dan zo snel mogelijk.