Wegwerp servies

Of je nu een picknick, een verjaardag, kinderfeestje, bruiloftsfeest of vakantie aan het plannen bent, wegwerpservies is altijd super handig! Zo heb jij geen stapels met afwas wanneer alle visite uiteindelijk weer naar huis is. Houten bestek, papieren bordjes en kartonnen bekers, bij Marskramer hebben we het allemaal. Bekijk ons aanbod wegwerpservies op deze pagina.

27 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

27 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Wegwerpservies kopen

Wegwerpservies kan gebruikt worden voor verschillende feestelijke gelegenheden! Heb jij na de verjaardag bijvoorbeeld geen zin om de afwas te doen? Met papieren bordjes en houten bestek ben jij in een mum van tijd klaar met schoonmaken! Bij Marskramer hebben we een groot aanbod aan milieuvriendelijk wegwerpservies, gemaakt van materialen als hout, bamboe, papier en karton!

Handig en duurzaam

Een zomerse barbecue met de hele buurt, een verjaardagsfeestje met tientallen kinderen, een high tea of een babyshower, wegwerpservies kun je bij iedere gelegenheid gebruiken! Zo heb jij geen gedoe met schoonmaken als de gasten naar huis gaan. Vorken, messen en lepels van hout of bamboe, bordjes en bekers van papier of karton, cocktailprikkers en papieren rietjes, Marskramer heeft ze allemaal!

Duurzaamheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar jij hoeft je niet bezwaard te voelen voor het gebruik van wegwerpservies! Door het gebruik van papier, hout, bamboe en andere natuurlijke materialen zijn de meeste wegwerpserviezen tegenwoordig milieuvriendelijk en duurzaam. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niks bijzonders kan zijn! We hebben feestelijke borden in de vorm van een ster, leuke bekers voor tijdens de feestdagen, en talloze producten die een kinderverjaardag nog leuker maken!

Vragen over wegwerpservies

Wil jij graag meer informatie over het wegwerpservies in het Marskramer assortiment? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben antwoorden op alle vragen en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt ook altijd een mail sturen om jouw vraag te stellen.