Tafelkleden

21 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

21 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer tafelkleed kopen

Er zijn verschillende redenen waarom iedereen een tafelkleed in huis zou moeten hebben. Niet alleen is het een stijlvolle toevoeging aan je eet- of tuintafel, maar het maakt het schoonmaken ook een stuk gemakkelijker! Je kunt een tafelkleed in huis halen om elke dag te gebruiken, of een speciaal tafelkleed voor her kerstdiner of de paasbrunch. Nooit meer vlekken op jouw eettafel met de tafelkleden van Marskramer!

Stijlvol en functioneel

Ben jij bang voor etensresten op je antieke houten tafel, of heb je een tafel met een oneffen oppervlak dat lastig schoon te maken is? Dan is een tafelkleed de perfecte oplossing voor jou! Een tafelkleed is namelijk makkelijk weer van tafel te halen en te wassen in de wasmachine. Een tafelzeil, daarentegen, heeft een laagje plastic, waardoor je deze heel makkelijk met een vochtige doek af kunt nemen. Zo is er voor iedereen een handige optie!

Hoe handig een tafelkleed of -zeil ook is, je wilt natuurlijk ook dat het er leuk uitziet! Daarom hebben wij een ruime verscheidenheid aan verschillende stijlen in ons assortiment. Verschillende kleuren en patronen, maar ook speciale tafelkleden met winterse decoraties voor tijdens het kerstdiner! Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het in ons assortiment.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de tafelkleden in het Marskramer assortiment, of andere producten? Daarvoor neem je contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag, en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt ook altijd een mail sturen met jouw vraag.