Koffie en theekannen

Als jij op zoek bent naar een nieuwe koffiekan, thermoskan of theepot ben jij bij Marskramer aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment koffie- en theekannen voor jou om uit te kiezen. Ook als je een isoleerfles zoekt zijn wij er voor je! Onze uitgebreide collectie koffie-, thee- en thermoskannen vind je op deze pagina.

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Thermoskannen en theepotten

Ben jij op zoek naar koffiekannen of theepotten, of misschien een isoleerfles? Bij Marskramer hebben wij dit alles en nog meer in onze ruime collectie! Met merken als Leifheit, Emsa, Bredemeijer en Alpina is er voor iedereen een passend product te vinden!

Drinken warmhouden met Marskramer

Bij Marskramer bieden we een groot aantal mogelijkheden om jouw warme dranken ook écht warm te houden. Zo hebben we bijvoorbeeld Bredemeijer theepotten en glazen theepotten waarin jouw thee lekker lang warm blijft. Maar we hebben ook koffiekannen en thermoskannen, handig voor als je grote hoeveelheden koffie of thee in één keer maakt, bijvoorbeeld voor de visite, maar ook handig voor onderweg! Over onderweg gesproken, wat dacht je van een Emsa isoleerfles? Die houd je drinken gegarandeerd op temperatuur, en de schroefdop dient tegelijkertijd als drinkbeker. Dat is nog eens handig!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de koffiekannen, theepotten en isoleerflessen van Marskramer? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice. Zij staan graag voor je klaar en hebben een antwoord op al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt je vraag ook altijd via de mail sturen.