Friteuses

Een keer een avondje geen zin in koken? Snel even wat hapjes klaarmaken voor de verjaardag of voor bij de voetbalwedstrijd? Zet dan snel even de frituurpan aan! Bij Marskramer hebben we een breed assortiment aan friteuses in verschillende formaten, zodat jij altijd de juiste frituurpan voor jouw huishouden kunt vinden. Bekijk onze collectie keukenapparatuur hier!

15 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

15 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer frituurpan kopen

Als jij een keer geen zin hebt om te koken, even snel wat hapjes klaar moet maken voor de visite, of gewoon zin hebt in lekkere zelfgebakken frietjes, een friteuse is altijd handig om in huis te hebben! Bij Marskramer hebben we een ruim assortiment aan frituurpannen van verschillende formaten, dus je bent bij ons gegarandeerd aan het juiste adres.

De beste frituurpan voor jou

Wat de perfecte friteuse voor jou is hangt natuurlijk af van een aantal zaken. Wil jij een portie frietjes voor één persoon bakken, dan is een kleine frituurpan handig, maar als je voor het hele gezin moet bakken wil je natuurlijk een grote frituurpan, of misschien zelfs een dubbele frituurpan waarin je friet en snacks tegelijkertijd kunt bakken. En als je voorkeur hebt voor een bepaald merk, bijvoorbeeld Tefal of Severin, is dat ook iets om rekening mee te houden!

Hoewel de inhoud van je frituurpan veruit het belangrijkste is kun je wel degelijk meer eisen stellen aan je friteuse. Wil je bijvoorbeeld een ronde of een vierkante frituurpan? En wil je een witte, zwarte, of RVS-look? Kies de frituurpan uit die niet alleen aan jouw behoeftes voldoet, maar ook precies bij jouw keuken past!

Vragen over Marskramer frituurpannen

Heb jij nog vragen over de friteuses in het Marskramer assortiment of over ander keukenapparatuur? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op alle vragen en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, of je kunt je vraag via de mail stellen!