Naaigerei

Versleten knieën, een gescheurde naad, of een volledig nieuw kledingstuk? Zonder naaigerei ben je natuurlijk nergens, maar met het juiste materiaal heb jij kleding binnen no-time gerepareerd! Bij Marskramer vind je alles wat jij nodig hebt, van meetlinten tot naaldensets, en van scharen tot tornmesjes! Bekijk ons assortiment naaigerei op deze pagina!

15 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

15 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer naaigerei

Van vingerhoedje tot tornmesje, en van naaldenset tot meetlint, je hebt het allemaal nodig voor het maken, repareren en verstellen van kleding! Bij Marskramer weten we maar al te goed dat kleding soms verslijt of scheurt, en dat je niet altijd direct een nieuw kledingstuk wilt halen! Wij helpen jou slijtplekken af te dekken met een stoere patch, naden te repareren, of zelfs volledig nieuwe kledingstukken te maken!

Repareren en verstellen

Beginnen jouw broeken, of die van de kinderen, slijtplekken te vertonen op de knieën, of heb je een rare beweging gemaakt en is er een naad gescheurd? Geen enkel probleem met de naaiaccessoires van Marskramer. Met de naaldensets, spelden en andere handige naaispullen in ons assortiment heb jij de kledingstukken zo weer opgelapt, en zijn ze klaar voor een tweede kans!

Maar ook als kleding niet beschadigd is kan het soms wel wat maatwerk gebruiken! Ben je een paar kilootjes kwijtgeraakt, of heb je een geweldige broek gekocht die toch iets te lang blijkt te zijn? Pak een meetlint, en je neemt de kleding gemakkelijk even in, zodat het perfect past! Dat is nog eens maatwerk.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over het naaigerei in ons assortiment, of wil je graag meer informatie over een van de Marskramer producten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.