Broodtrommel

Heb jij altijd brood in huis, maar weet je niet goed waar je het moet laten? Brood droogt snel uit als je het niet op de juiste manier opbergt, en het neemt veel ruimte in. Maar dat is allemaal geen probleem met een mooie broodtrommel op het aanrecht! Onze uitgebreide collectie broodtrommels vind je op deze pagina.

5 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Broodtrommel kopen bij Marskramer

Als jij altijd brood in huis hebt, maar niet altijd weet hoe jij het brood het beste kunt opbergen, dan hebben wij bij Marskramer de perfecte oplossing voor jou. Geen geklungel meer in keukenkastjes of vriezerlades met deze handige broodtrommels voor op het aanrecht! Met trommels van merken als Brabantia en Excellent Houseware zit je altijd goed!

De perfecte broodtrommel

Als jij brood niet op de juiste manier opbergt droogt het snel uit en is het binnen een paar dagen niet meer te eten. Om dat te voorkomen berg jij je brood natuurlijk op in een van de handige Marskramer broodtrommels. Deze grote trommels plaats je op het aanrecht. Ze zijn groot genoeg om een heel brood in te bewaren, en sluiten goed af zodat het brood langer vers blijft!

Omdat de broodtrommel op je aanrecht staat wil jij natuurlijk wel een exemplaar dat mooi bij jouw keuken past. Kies jij voor een trommel die onopvallend opgaat in de keuken, of juiste eentje die lekker in het oog springt? Binnen ons assortiment vind je broodtrommels in verschillende kleuren, maar bijvoorbeeld ook trommels van RVS!

Vragen over Marskramer broodtrommels?

Heb jij nog vragen over de broodtrommels in het Marskramer assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met jouw vraag.