Curver

Met Curver producten breng jij orde en structuur in het huishouden! Curver is namelijk dé expert op het gebied van opbergen. Met een groot aanbod opbergboxen, bijvoorbeeld, maar ook prullenbakken, wasmanden, afdruiprekken en vershouddozen. Curver maakt het huishouden leuker en makkelijker. Bekijk Marskramer’s uitgebreide Curver collectie hieronder.

157 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

157 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Curver bij Marskramer

Of je nu een Curver wasmand, prullenbak of opbergbox zoekt, bij Marskramer ben je aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid Curver assortiment om je te helpen in het huishouden. Curver is de kampioen in opbergen, met meer dan 70 jaar ervaring in de productie van hoogwaardig opbergmateriaal. Het is een bedrijf van Nederlandse bodem dat zichzelf inmiddels dubbel en dwars bewezen heeft op de internationale markt.

Opruimen doe je met Curver

Curver heeft een ruim assortiment opbergboxen in verschillende stijlen, waardoor jij altijd een stijlvolle manier hebt om je woonruimtes netjes te houden! Een mandje in een gebreid patroon, en jute ton of een opbergdoos met beton-design, ze hebben het allemaal. Zo is er voor elk huishouden en elke stijl een gepaste oplossing. Of je nu toiletartikelen, speelgoed, schoonmaakmiddel of gereedschap op wilt bergen, hier vind je de oplossing!

Curver Prullenbakken voor al jouw afval

Curver weet hoe belangrijk een afvalbak is in het huishouden, en begrijp dat een prullenbak niet alleen handig, maar ook stijlvol moet zijn. Daarom hebben ze een uitgebreid assortiment mooie prullenbakken, pedaalemmers, en touch bins. En met de afvalscheidingsbakken kun jij je afval makkelijk scheiden en recyclen. Niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam!

Eten opbergen met Curver

Eten vers houden is niet altijd even makkelijk. Gelukkig heeft Curver ook hier een oplossing voor. Van simpele broodtrommel tot luxe lunchbox en van drinkbeker tot vershoudbakjes voor in de koelkast en vriezer, ze hebben het allemaal. Jouw eten blijft altijd lekker als je het opbergt in een Curver container!

Curver aanbieding

Bij Marskramer hebben we het hele jaar door verschillende aanbiedingen van top merken. Ook een Curver aanbieding kan je vinden bij ons online. Ga hier naar de speciale actiepagina met veel voordeel op onder andere Curver artikelen.

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij een vraag over onze artikelen? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en hebben antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag.