Kookpan

Wanneer je een beetje van koken houdt is een goede kookpan onmisbaar in de keuken. De kookpan wordt voornamelijk gebruikt om vloeistoffen in te koken. Bijvoorbeeld een lekkere soep, een goede saus voor de pasta of voor het koken van de pasta of rijst zelf. De meeste huishoudens hebben minimaal 3 kook pannen in huis in drie verschillende formaten. Wil jij een nieuwe kookpan kopen? Bij Marskramer hebben we een ruim aanbod van alleen maar de beste merken. Zo weet je zeker dat je een kookpan in huis haalt van goede kwaliteit. Check alle kookpannen op deze pagina!

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende merken

Bij Marskramer bieden we een ruim assortiment kookpannen aan zodat er voor iedereen een goede optie beschikbaar is. We hebben diverse bekende merken die allen bekend staan om uitstekende kwaliteit. We hebben de kookpan onder andere van de merken Brund, Berghoff Leo, BK en Tefal. Nieuwsgierig naar ons volledige aanbod van verschillende merken? Ontdek het op onze website en vind jouw nieuwe kookpan. Binnen de kortste keren maak je de heerlijkste gerechten klaar in de keuken.

Verschillende formaten

Omdat de kookpan op meerdere manieren gebruikt kan worden zijn er ook meerdere formaten te vinden. Iedereen is op zoek naar een specifieke pan met een specifiek doel. Daarom bieden we bij Marskramer veel verschillende formaten aan. Ben je op zoek naar een echte soeppan? Ga dan voor de soeppan met een diameter van 26cm. Hier past 11 liter in zodat je voor heel veel mensen soep kunt maken. Wil je juist een klein pannetje om bijvoorbeeld snel eieren in te koken? Dan kun je beter voor een kookpannetje met een diameter van 12cm gaan. Deze is eenvoudig op te bergen in de kast. Bekijk het volledige aanbod om alle formaten van de kook pan te ontdekken.

Een kookpan kopen van goede kwaliteit doe je bij Marskramer

Heb je de pan gevonden die je zocht? Al onze pannen werken perfect naar behoren en gaan jarenlang mee. Komt er dit weekend familie op bezoek? Met jouw nieuwe grote soeppan kan iedereen zelfs twee kommen soep nemen. In onze webshop kun je veilig en makkelijk betalen met onder andere iDeal, Mastercard, Visa en AfterPay. Kies de betaaloptie van jouw wens en bestel jouw pan vandaag nog. Als je de bestelling voor 16:00 uur afrondt heb je jouw nieuwe kookpan de eerstvolgende werkdag al in huis en kan het koken beginnen.