Verzorgingsapparaten

Er goed uit willen zien is geen misdaad, en gezond blijven is natuurlijk belangrijk voor iedereen! Bekijk op deze pagina ons uitgebreide assortiment styling- en verzorgingsapparaten, en vind wat jij nodig hebt om net een stapje meer te zetten! 

49 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

49 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer styling en verzorgingsapparaten

Als jij goed voor jezelf zorgt, zul je merken dat jij je ook beter gaat voelen! Marskramer kan jou daarbij helpen, want wij hebben een ruim assortiment aan verschillende styling en verzorgingstools! Van haarverzorging tot weegschalen en baardverzorging, iedereen kan vinden wat hij zoekt bij Marskramer!

Verzorg jezelf met Marskramer

Zelfverzorging is van groot belang, maar is niet altijd even makkelijk! Tijdgebrek, te weinig energie, of gewoon even geen zin om lang voor de spiegel te staan, iedereen kent het wel. Maar met de producten van Marskramer hoef je helemaal niet lang bezig te zijn! Met de juiste hulpmiddelen ben jij in een mum van tijd klaar, en zie je er beter uit dan ooit!

We hebben bijvoorbeeld verschillende krultangen en stijltangen van Babyliss, die jou helpen je haar helemaal in stijl te maken! De Babyliss producten helpen jou uitzoeken welke instellingen het meest geschikt zijn voor jouw haar, zodat je krullen altijd mooi uitvallen! Uiteraard hebben we ook verschillende haarföhns om je haar te drogen of in stijl te föhnen.

Ook voor de mensen met wat korter haar hebben wij handige apparaten! Kijk bijvoorbeeld eens tussen onze tondeuses! Baardtrimmers vind je ook in ons assortiment, want styling en verzorgingsproducten zijn natuurlijk niet alleen voor de dames!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten in het Marskramer assortiment, of wil je graag meer informatie ontvangen over een specifiek product? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen iedere vraag beantwoorden en staan graag voor je klaar. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd!