Koelers

Als jij op zoek bent naar een handige manier om eten en drinken koel te houden zonder een koelkast binnen handbereik kun je nu stoppen met zoeken! Marskramer heeft een ruim assortiment koelers en koelelementen, waarmee jij de koelte makkelijk mee neemt, waar je ook heen gaat! Het uitgebreide assortiment koelers bekijk je hier.

17 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

17 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer koelers kopen

Zit jij graag lekker op de bank of in de tuin met vrienden te kletsen, en heb je geen zin om iedere keer naar de koelkast te moeten lopen om drinken te pakken? Maar wil je ook niet dat je gasten lauwe sapjes of wijntjes krijgen? Dan bieden de producten in het Marskramer assortiment de oplossing. Wij hebben verscheidene manieren om jouw drankje koel te houden, ook buiten de koelkast!

Drinken koelen met Marskramer

De makkelijkste en bekendste manier om je drinken lekker koel te houden in de zomer is natuurlijk met ijsblokjes. Wij hebben dan ook verschillende ijsblokjesvormen, welke jij kunt vullen en in de vriezer kunt plaatsen om ijsblokjes van verschillende groottes en vormen te maken. Wil je liever niet dat je drinken verwaterd? Dan is een koelelement misschien handig. Plaats deze met jouw drank naar keuze in een afgesloten ruimte, en je kunt altijd lekker fris drinken inschenken!

Voor het koel houden van flessen wijn hebben we speciale wijnkoelers. Dit zijn handige hoezen of tasjes die je om een fles kunt doen wanneer je hem uit de koelkast haalt. De wijnkoeler houdt de koelte van de fles vast, waardoor het veel langer duurt voordat je drinken opwarmt. Veel wijnkoelers kunnen bovendien ook voor andere soorten flessen gebruikt worden!

Vragen over koelers?

Heb jij nog een vraag over de Marskramer koelers of koelelementen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met jouw vraag!