Gereedschap

In elk huishouden gaat wel eens iets kapot, of loop je tegen een probleem aan. Bij Marskramer willen we ervoor zorgen dat jij overal op voorbereid bent! Of je nu lijm nodig hebt, of een stevige rol tape, bij ons vind je wat jij zoekt. Van huishoudtrapjes tot naaigerei, bekijk ons volledige assortiment gereedschap en toebehoren hier!

86 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

86 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer gereedschap

Waar geleefd wordt, daar gaat wel eens iets kapot. En zelfs wanneer er niks kapot is, loop je in een huishouden wel eens tegen lastige problemen aan – de lucht in je woning die te droog is, de kastjes die net te hoog zijn, of deuren die continu dichtwaaien. Bij Marskramer willen wij het leven zo gemakkelijk mogelijk maken voor jou. Daarom vind je in ons assortiment een groot aantal handige gereedschappen en hulpmiddelen voor in jouw huishouden!

Marskramer oplossingen

In ieder huishouden gaat wel eens iets kapot. Gelukkig is het niet altijd nodig om iets direct weg te gooien, want vaak kun je het nog wel repareren! Daarom hebben wij bij Marskramer een ruim assortiment aan verschillende soorten lijm, kit en tape, waarmee jij alles moeiteloos kunt repareren! En als er een scheur of gat in je kleding zit, dan kijk je even bij het Marskramer naaigerei, waar je ongetwijfeld vindt wat je nodig hebt om het te repareren!

Maar ook als er niks kapot is, hebben wij bij Marskramer handige hulpmiddelen die jouw leven net iets makkelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan handige huishoudtrapjes en opstapjes voor die lastige, hooggelegen kastjes en plankjes. Maar we hebben ook wc-ontstoppers, deurstoppers om dichtslaande deuren te voorkomen, en waterverdampers om de luchtvochtigheid in je huis op peil te brengen!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over een van onze gereedschappen en toebehoren, of wil je graag meer informatie ontvangen over de Marskramer producten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag, en helpen je graag verder als je een probleem ervaart. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.