Dutch Rose Amsterdam

Dutch Rose Amsterdam ontwerpt elegant servies en is 100% Dutch Design! Dit stijlvolle merk heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echt statement servies in met name de kleuren zwart en wit. Bekijk de Dutch Rose servies collectie van Marskramer hier.

7 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Dutch Rose Amsterdam van Marskramer

Ben je op zoek naar statement borden of mokken? Dan zit je goed bij Marskramer, want wij hebben de prachtige Dutch Rose Amsterdam collectie in huis. Dit stijlvolle merk heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echt statement servies in met name de kleuren zwart en wit.

Dutch design

Of je nu gaat ontbijten, een lekker taartje eten of dineren? Met de collectie van Dutch Rose heb je keuze genoeg. Ga voor een gebaksbordje met glitters of een ontbijtbord met stoere strepen. Een mok met leuke opdruk of een xl mok voor warme chocolademelk. Welke je ook kiest, jij maakt de perfecte sfeer. Het servies is ook heel goed te combineren met ander servies. Bekijk hier al het Marskramer stijlvolle servies.

Dutch Rose Servies

Dutch Rose Amsterdam haalt haar inspiratie uit verre reizen en vreugdevolle tafelmomenten van over de hele wereld. Ze zijn een echte porseleinspecialist en dat zie je zeker terug in de collecties. De Loft collectie is een van de bekende series van dit populaire merk. Bekijk hier alle loft artikelen en maak jouw servies compleet.

Vragen over Dutch Rose servies

Heb jij nog vragen over de Dutch Rose Amsterdam artikelen van Marskramer? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar en hebben antwoorden op al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en kan ook altijd via de mail benaderd worden.