Opbergzakken

Als jij op zoek bent naar slimme opbergsystemen, dan kun je opbergzakken zeker niet uitsluiten! Van kledinghoezen tot een zak met meerdere vakjes die je aan een deur kunt hangen, en van een waszak tot een opberghoes, er zijn allerlei verschillende zakken die op allerlei verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Bekijk al onze opbergzakken hier.

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer opbergzakken

Of jij nu een manier zoekt om je reserve kussens en dekbedden op te bergen, of een goede manier nodig hebt om een belangrijk kledingstuk te bewaren, met opbergzakken kun je alle kanten op. Er zijn zelfs zakken die, wanneer je ze ophangt, de vorm van een kast hebben, zodat je er van alles en nog wat in kunt bewaren. Handig voor op de hobbykamer, zolder, en zelfs op de camping!

Verschillende opbergzakken

Wil jij je goede overhemd, trouwjurk of driedelig pak netjes bewaren zonder dat hij aangetast word door licht, stof, of andere factoren? Dan bewaar je ze natuurlijk netjes in een kledinghoes, waardoor ze volledig beschermd zijn. Een kledinghoes maakt het bovendien extra makkelijk om de kleding ergens mee naar toe te nemen! Naast deze kledinghoezen hebben we ook opberghoezen. Hierin kun jij bijvoorbeeld je reserve beddengoed, zoals kussens en dekbedden, bewaren, maar je kunt hem ook gebruiken als je winterjas naar de zolder verhuist!

Naast deze hoezen zijn er ook opbergzakken die de functie van een volledige kast imiteren. Hang ze op en je hebt een hangend kastje van stof, met verschillende vakken om iets in op te bergen. Handig voor schoenen, bijvoorbeeld, maar ook voor hobbymateriaal of speelgoed! En wanneer je de opbergzak even niet nodig hebt, vouw je hem eenvoudig op tot een klein pakketje!

Vragen over opbergzakken

Heb jij nog vragen over de opbergzakken van Marskramer, of wil je graag meer informatie over een van onze producten ontvangen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord, en kunnen iedere vraag beantwoorden. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt jouw vraag ook altijd via de mail stellen.