Stompkaarsen

Wil jij graag een beetje sfeer aan jouw woning of tuin toevoegen, maar wil je niet je hele interieur op de kop gooien? Met een paar mooie stompkaarsen geef jij je inrichting nét even dat beetje extra dat je misschien nog mistte! Bij Marskramer hebben we een ruime collectie stompkaarsen in verschillende kleuren en formaten! Bekijk onze stompkaarsen hier.

2 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer stompkaarsen kopen

Door een aantal mooie stompkaarsen in je woning of tuin te plaatsen creëer je onmiddellijk een sfeervollere omgeving. Of je ze nu in je woonkamer, slaapkamer, badkamer of achtertuin plaatst, de stompkaarsen van Marskramer zullen altijd een succes zijn voor het opluisteren van je huisstijl! Met grote merken als Bolsius en Gusta is er bovendien genoeg keuze voor iedereen om iets leuks te kunnen vinden!

Verschillende stompkaarsen

Welke stompkaarsen voor jou de beste keuze zijn is geheel afhankelijk van jouw stijl! Je kunt ervoor kiezen om kaarsen te nemen die bij de rest van je interieur passen, zo schep jij rust en eenheid in je woning. Maar als je een statement wilt maken kun je ook gaan voor kaarsen in een kleur die flink in het oog springt. Op die manier creëer je een sterk contrast, waardoor je een volledig nieuwe stijl kunt krijgen.

De kleur is natuurlijk niet het enige waar de stompkaarsen in verschillen, want ze zijn er ook in verscheidene formaten. Jij kunt dus zelf kiezen of je een kleine of een grote stompkaars in huis wilt halen. Houd hierbij ook rekening met het aantal branduren – een kleine stompkaars brand gemiddeld 35 uur, terwijl een grote kaars tot wel 85 branduren kan hebben!

Wil je toch graag nog wat meer keuze? Kijk dan eens in onze collectie rustieke kaarsen!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten in het Marskramer assortiment? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en kunnen iedere vraag voor je beantwoorden. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en een mailtje sturen kan uiteraard ook altijd.