Afvalzakken

Elk huishouden produceert afval, en een goede afvalbak mag dan ook niet ontbreken in jouw huishouden. Maar om jouw afval hygiënisch te verzamelen en verwerken heb je ook afvalzakken nodig. Bij Marskramer vind jij de juiste afvalzak voor jouw vuilnisbak of container, ongeacht de grootte! Bekijk onze vuilniszakken en afvalzakken hier!

39 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

39 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer afvalzakken

Ieder huishouden produceert afval, en ieder huishouden moet daar natuurlijk ook weer van af zien te komen. Een afvalbak kan daarom niet ontbreken! Maar om je afval hygiënisch te verzamelen en verwerken heb je ook afvalzakken nodig! Bij Marskramer vind jij de juiste afvalzakken voor jouw vuilnisbak of prullenbak, zodat jij je afval met het grootste gemak verzamelt en weggooit. Met grote merken als Dumil en Brabantia vuilniszakken kan iedereen slagen in onze webshop!

Verschillende vuilniszakken

Welke vuilniszakken jij het beste in huis kunt halen hangt natuurlijk af van je vuilnisbak. In ons assortiment vind je dan ook afvalzakken in alle formaten – van 3 liter zakken voor het prullenbakje in de badkamer tot zakken met een inhoud van 60 liter voor de grote prullenbak in de keuken! Zo houd jij je afvalbakken altijd schoon. Wil jij je container ook schoon houden? Dan moet je de 240 liter containerzakken in huis halen!

Naast de inhoud hebben veel van onze zakken nog meer handigheidjes. Zo hebben we veel trekbandzakken, welke dankzij hun sluiting makkelijk dicht te knopen en mee te nemen zijn! En voor al jouw GFT-afval hebben wij bio-zakken. Deze zijn biologisch afbreekbaar en hoeven dus niet van het afval gescheiden te worden wanneer je het weggooit!

Naast afvalzakken hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier het hele schoonmaak assortiment van Marskramer.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten in het Marskramer assortiment, of wil je graag meer informatie over onze producten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag en staan je graag te woord om je verder te helpen. De klantenservice kan telefonisch bereikt worden tijdens kantoortijden, en je kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen met jouw vraag.