Serveren

Met het serveer servies van Marskramer kan je gezellig borrelen, het eten netjes op dekken, of krijg je hulp bij het uitserveren van het eten. Het serveer servies in ons assortiment bestaat dus uit verschillende soorten, maten en kleuren, en passen in veel momenten.

24 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Met het serveer servies van Marskramer kan je gezellig borrelen, het eten netjes op dekken, of krijg je hulp bij het uitserveren van het eten. Het serveer servies in ons assortiment bestaat dus uit verschillende soorten, maten en kleuren, en passen in veel momenten. Zo hebben we broodmanden, houten serveerplanken en diverse etagères. Ontdek ons assortiment om te bekijken welke jou kunnen helpen in de keuken.

Soorten serveer servies

Serveer servies is er in vele vormen, maten, kleuren en materialen. Elke soort serveer servies heeft zijn eigen handigheid. Zo kan je met een serveer schaal gerechtjes goed uitserveren en met een etagère de gerechtjes mooi neerzetten tijdens het lang tafelen. Met borrelplanken, mesjes en schaaltjes kan je bourgondisch borrelen. Een groot voordeel van de serveerplank is dat je direct een grotere hoeveelheid op tafel kan neerzetten. Daarnaast hebben we nog broodmanden en sausbakjes die leuk op tafel staan en nog eens ideaal zijn om het eten in te bewaren.

Materialen serveer servies

Het serveer servies dat wij in ons assortiment hebben, is gemaakt van verschillende materialen. Het hangt af per artikel, welk materiaal gebruikt is. De broodmanden zijn vaak gemaakt van kunststof en hebben soms een stofbekleding aan de binnenkant. De etagères kunnen door de porseleinen onderlaag en de metalen ring aan elkaar vastgezet worden. Deze kan ook losgeschroefd worden, waardoor de onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser kunnen. Bij de houten serveerplanken hangt het van het model af of deze in de vaatwasser kan.

Schenkkannen en voorraadpotten

Naast dat we veel verschillende serveer servies aanbieden, hebben we ook diverse schenkkannen. Deze kannen zijn ideaal om drinken koud te zetten in de koeling of om op tafel te zetten. De flessen kunnen ook als karaf gebruikt worden. Met de voorraadpotten kan je eten gemakkelijk opbergen. Daarnaast staat de glazen voorraadpot netjes op tafel.

Serveer servies bestellen

Met serveer servies kan je gezellig borrelen, sfeervol dineren of je bakkunsten mooi uitserveren. Bij ons vind je onder andere snackschaaltjes, etagères en schenkkannen om gerust te kunnen tafelen. Heb je een keuze gemaakt in het assortiment? Plaats je bestelling dan gemakkelijk online. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we meteen aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over serveer servies of over een van onze andere producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Ze staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.