Lou Laguiole

Ben je op zoek naar bestek waarmee je een prachtig gedekte tafel kunt creëren? Dan is het bestek van het Franse merk Lou Laguiole een absolute must-have. Bij Marskramer bieden we een ruim assortiment aan van bestek, steakmessen en kaasmessen van dit top merk. Het bestek heeft Franse roots, wat je terug kunt zien in het design: een combinatie van het traditionele Navajames en het Franse Capuchadou, wat gebruikt werd door boeren en herders. De traditionele details matchen perfect met het hedendaagse design. Bekijk het Lou Laguiole assortiment hier.

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Creëer een prachtige gedekte tafel met het bestek van Lou Laguiole. Bij Marskramer bieden we een ruim assortiment aan van bestek, steakmessen en kaasmessen van dit top merk. Het bestek heeft Franse roots, wat je terug kunt zien in het design: een combinatie van het traditionele Navajames en het Franse Capuchadou, wat gebruikt werd door boeren en herders. De traditionele details matchen perfect met het hedendaagse design.

Bestek en Steakmessen als echte eyecatchers

Lou Laguiole heeft franse roots en daarmee een assortiment vol met fijne steakmessen die scherp snijden. De speciaal gekartelde randen zorgen ervoor dat je door het vlees glijd en maken het koken nog aangenamer. Met de bestekset van Lou Laguiole creëer je een rustieke sfeer op een gedekte tafel. Het bestek geeft subtiele kleur aan je gedekte tafel, zodat je gasten en jij in stijl van een heerlijk diner kunnen genieten.

Franse traditie

Een andere Franse traditie waar je niet omheen kunt, zijn de kaasplankjes. Ook daar speelt Lou Laguile goed op in met de speciale kaasmessenset. Met drie verschillende kaasmessen kun je veel diverse soorten kaas gemakkelijk snijden. Deze luxe sets worden geleverd in een houten kistje.

Vragen over Lou Laguiole

Heb je vragen over onze Lou Laguiole artikelen, neem dan gerust contact op met de Marskramer klantenservice. Zij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden, en zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Uiteraard kun je ze ook altijd een mail sturen met jouw vraag.