Moestuin

Ben jij op zoek naar spullen die je nodig hebt om je eigen gewassen te kweken? Zoek dan vooral niet verder! Bij Marskramer hebben we een groot assortiment aan kweekpotten en broeikassen waarin jij verschillende zaadjes kunt plaatsen en kweken. Voor het onderhouden van je moestuin hebben we verschillende artikelen waaronder tuinhandschoenen en hark en schep setjes. Op deze pagina vind je alle artikelen.

13 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

13 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer kassen

Wat is er nou leuker dan je eigen groenten, fruit of kruiden zien groeien? Daarvoor ben jij bij Marskramer op de juiste plek. Wij hebben namelijk een ruime collectie aan kassen, waarmee jij in een handomdraai je eigen moestuin kunt inrichten.

Zaaien en kweken

Heb jij groene vingers en ben je graag zelfvoorzienend? Begin dan met zaaien, kweken en oogsten van je eigen gewassen uit je moestuin. Trek tuinhandschoenen aan, vul kweekpotten of moestuinbakken met grond en plaats er zaadjes in. Plaats daarna een handige label met benaming in de grond, om niet te vergeten wat je op welke plek je hebt geplant.

Geef aandacht aan je moestuingrond en je zult zien dat het leidt tot een mooie gevulde moestuin. Het moestuin assortiment van Marskramer kan je hierbij helpen! Van een broeikas tunnel die je gewassen een voorsprong en bescherming geeft tot een broeikas met afwateringsgaten en handige schep en hark setjes.

Vragen over Marskramer moestuin artikelen

Heb jij nog een vraag over een van de kassen of hulpmiddelen voor in de moestuin? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook altijd een mail sturen met jouw vraag.