Sunware

Sunware producten helpen jou het huis op orde te houden! Gebruik de Sunware opbergdozen om losse spullen in te bewaren, gooi je afval weg in een Sunware prullenbak en bewaar je eten in Sunware diepvriesbakjes. Ook voor vouwkratjes en koeltassen moet je bij Sunware zijn! Bij Marskramer hebben we een uitgebreid Sunware assortiment. Kijk hieronder voor al onze Sunware artikelen.

63 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

63 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Ben jij op zoek naar een Sunware opbergbox, vouwkrat, prullenbak of diepvriesdozen? Dan ben jij bij Marskramer aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot Sunware assortiment waarmee het huishouden voor jou een stukje makkelijker wordt. Sunware ontwerpt al ruim 60 jaar handige opbergsystemen om orde te brengen in het huishouden. Hun motto ‘perfectly organised’ is dan ook in al hun producten terug te zien!

Opgeruimd staat netjes

Sunware weet dat een opgeruimde leef- en werkomgeving je een gevoel van rust geven, en helpt jou graag om dat te verwezenlijken! Met de Sunware opbergboxen en kratten berg je moeiteloos al je losse spulletjes op. Sunware biedt hiervoor verschillende opties, zoals een transparante box zodat je makkelijk kunt zien wat er in zit, of juist een gesloten box zodat alles netjes oogt en niemand jouw rommel kan zien!

Afval gaat in een Sunware prullenbak

Voor Sunware is het verzamelen van afval geen enkel probleem. Zij hebben een groot assortiment prullenbakken, pedaalemmers en touch bins ontworpen om jou hiermee te helpen. De afvalbakken zijn bovendien te krijgen in verschillende kleuren en maten, zodat er voor elk huishouden de perfecte afvalbak te vinden is. Welke kies jij?

Eten bewaren met Sunware

Heb je een heerlijk recept klaargemaakt, maar heb je nu nog een hele maaltijd over? Geen probleem! Met de Sunware diepvriesdozen en bewaarbakjes kun je porties eten makkelijk invriezen voor de volgende keer! Zo houd je eten lang lekker en vers, en hoef je kliekjes nooit meer weg te gooien! Uiteraard zijn hier ook verschillende groottes en designs van verkrijgbaar. Hoe groot, klein, vol of leeg je vriezer ook is, bij Sunware vind je gegarandeerd de juiste optie!

Vragen?

Heb jij vragen over ons Sunware assortiment? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden je vragen graag. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, of je kunt een mailtje sturen met jouw vraag.