Brund

Brund by Scanpan is een Deens familie bedrijf dat al sinds 1956 keukenwaren maakt, bij Scanpan maken ze professionele keukenwaren met puur Deens vakmanschap. Ze hebben een grote liefde voor koken en dit laten ze zien door hun pannen en andere keukenwaren sterk te maken en van de hoogste kwaliteit.

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Vakmanschap

Met puur Deens vakmanschap staat Brund by Scanpan voorop als het gaat om keukenwaren, met hun sterke materialen en hun verfijnde productie kan je erop vertrouwen dat je pannen je tot het uiterste helpen met koken en bakken. De producten zijn ontworpen om jaren mee te gaan zodat je zo lang mogelijk van het keuken gemak kan genieten die Brund producten met zich meebrengen.

Vul je keuken met Scanpan

Wil jij je keuken even opfrissen? Of heb je wat nieuw kookgerei nodig, Brund by Scanpan heeft een groot aanbod aan verschillende keukenwaren voor jouw kookgemak. Van elk soort keuken mes dat je kan bedenken tot stevige pannen, je vind het bij Scanpan allemaal, en ook nog allemaal van de hoogste kwaliteit en sterk vakmanschap.

Brund pannen

Bij Brund by Scanpan kan je pannen van de beste kwaliteit vinden, met ons grote aanbod aan Brund by Scanpan pannen kan je van twee dingen verzekerd zijn: genoeg keuze en een hoge kwaliteit. Wil je een nieuwe braadslede of soeppan? Met de pannen van Brund by Scanpan word de hitte goed verspreid voor een gelijke verdeling van hitte in je pan, zo kan je zeker weten dat al je eten door en door gebakken word voor een heerlijke maaltijd.

Brund kookgerei

Zoek jij een messenslijper omdat je oude mes meer op een spatel begint te lijken dan een mes? Kijk dan niet verder dan Brund, niet alleen zijn er super fijne messenslijpers maar ook iets nog beters, een goed mes die hartstikke lang mee gaat. Geen geprak en gehak meer maar snijd je groente in een vloeiende beweging!

Lekkere koekjes

Maak die lekkere koekjes waar je al zo lang zin in hebt met een van de Brund bakplaten, of wat muffins om die nieuwe Brund hapjespan die je hebt gehaald te vieren. Bestel dit allemaal op Marskramer.nl. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld dan is het product morgen al in huis! Heb jij nog vragen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren of een mailtje sturen met jouw vraag.