Bezems

Een goede bezem is altijd handig om in huis te hebben! Of je nu de achtertuin of je oprit wilt aanvegen, of even snel de bezem door het huis heen wilt trekken om kruimels, haar, of gebroken scherven op te ruimen, bij Marskramer hebben wij de juiste bezem voor jou. Bekijk ons uitgebreide assortiment bezems op deze pagina!

40 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

40 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer bezems kopen

Een goede bezem komt altijd van pas, in ieder huishouden! Je gebruikt ze bijvoorbeeld om je oprit of tuin aan te vegen, zand en bladeren op te ruimen en je tuin netjes te houden. Maar je kunt ze ook binnenshuis gebruiken, bijvoorbeeld als iemand met vieze schoenen je huis binnen wandelt of je per ongeluk een glas kapot laat vallen! Waar je ook naar op zoek bent, bij Marskramer vind jij de bezems van merken als Linea en Luva die aan jouw behoeften voldoen!

Vegen met Marskramer

Het soort bezems die jij het beste in huis kunt halen hangt af van waar jij van plan bent hem te gebruiken. Voor binnenshuis kun je het beste kiezen voor een zachte bezem. Deze beschadigd je vloeren niet, en is bij uitstek geschikt voor gladde oppervlaktes als laminaat, parket, plavuizen of linoleum! Hiermee veeg jij scherven, zand, haren en andere rommel moeiteloos het huis uit!

Voor buiten kun je echter beter een harde bezem aanschaffen! Deze hebben veel stevigere bezemharen, wat ze geschikt maakt voor je oprit en tuin. Zo zorg jij ervoor dat zand, eikeltjes en beukennootjes, gevallen bladeren en al het andere dat niet in jouw tuin thuishoort zo weer weg is. Heb je een handige manier nodig om het in de afvalbak te krijgen? Kijk dan even naar onze stoffers en blikken.

Kun jij de perfecte bezem niet vinden? Dan kun je altijd een losse bezemsteel en bezemvoet kopen. Zo kun jij de bezem die jij graag wilt zelf samenstellen uit verschillende onderdelen. Hard of zacht, hout of kunststof, normale bezem of ragebol, bij Marskramer kan het allemaal!

Naast bezems hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier het hele schoonmaak assortiment van Marskramer.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over onze producten en wil je meer informatie ontvangen? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder, ook als je een probleem hebt. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en een mail sturen kan ook altijd.