Vorken

Of je ze nu gebruikt voor je avondeten, een snelle hap tussendoor, of het verorberen van een lekker gebakje, vorken zijn onmisbaar in ieder huishouden! Bij Marskramer hebben we een ruim assortiment verschillende vorken van merken als Lou Laguiole, Sola en Amefa. Door het ruime aanbod zal iedereen iets kunnen vinden dat naar wens is. Bekijk onze uitgebreide collectie op deze pagina!

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer vorken

Grijp jij wel eens mis in de besteklade omdat je vorken nog in de vaatwasser zitten? Of ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je bestaande bestekset? Bij Marskramer vind jij alle vorken die je nodig hebt in het dagelijks leven, van verschillende bekende merken als Sola, Amefa, en Lou Laguiole. Daarmee prik jij een lekker hapje aan de vork!

Soorten vorken

Iedereen kent natuurlijk de standaard tafelvorken, en ook van gebaksvorkjes zal niemand raar opkijken. Maar wist jij dat er ook speciale visvorken en dessertvorken zijn? Deze zijn bij uitstek geschikt voor een lekkere filet of een stuk tiramisu! Hoe uitgebreid jij jouw bestek collectie wilt hebben is helemaal aan jou, maar je vind in onze collectie ongetwijfeld elke vork die jij nodig hebt!

Zelfs tussen vorken van dezelfde soort kan groot verschil zitten! Zo zijn er vorken met een stevige greep, en vorken met korte of lange tanden. Ook qua stijl heb je genoeg keuze! Ga je voor klassieke Sola vorken, eigenzinnige Amefa vorken, of een Lou Laguiole vork? Bestek hoeft dus helemaal niet saai te zijn. Overweeg bijvoorbeeld eens zwart bestek om je tafel een moderne stijl te geven!

Heb jij meer nodig dan een paar vorkjes? Kijk dan eens bij onze volledige besteksets! Op die manier haal jij in één keer je volledige bestek in huis. Wel zo makkelijk!

Vragen over vorken?

Heb jij nog vragen over de vorken in het Marskramer assortiment, of wil je graag meer informatie over één van onze producten? Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag en hebben een antwoord op elke vraag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt hen ook altijd een mail sturen.