Wasmanden

Op zoek naar een Curver wasmand, een Brabantia wasmand of liever een ander merk? Bij Marskramer hebben we een ruime collectie wasmanden en wasboxen voor ieder huishouden. Onze uitgebreide collectie vind je hier!

32 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

32 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Wasmanden van Marskramer

Een wasmand is DE oplossing voor al je vieze sokken en vuile theedoeken. Ben je op zoek naar een Curver wasmand, een Brabantia wasmand of liever een ander merk? Die vind je bij Marskramer. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan allerlei verschillende soorten wasmanden. Van groot tot klein, en van kleurrijk tot neutraal, bij ons ben je aan het juiste adres!

Welke wasmand heb ik nodig?

Bij Marskramer hebben wij een groot aanbod aan wasmanden, dus er is genoeg om uit te kiezen. Welke wasmand u nodig heeft, hangt helemaal af van je wensen en eisen. Ten eerste is het handig om te kijken hoeveel je wast. Heb je bijvoorbeeld een groot gezin? Dan is een grotere, stevige wasmand de betere optie. Bij een kleiner huishouden is dan een kleinere wasmand weer praktischer. Ook is het slim om je af te vragen waarvoor je de wasmand gaat gebruiken. Sommige wasmanden zijn handiger om het wasgoed gemakkelijk van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Andere wasmanden zijn puur gemaakt om wasgoed op te slaan totdat het gewassen wordt. Dit zijn allemaal factoren die je moet overwegen voordat je een wasmand uitzoekt.

Het verschil tussen een wasmand en een wasbox

Vaak worden wasmanden en wasboxen nog weleens door elkaar gehaald, terwijl ze vaak hele andere functies dienen. Over het algemeen zijn wasmanden meer geschikt voor het snel verzamelen en transporteren van wasgoed, terwijl wasboxen beter zijn in het gescheiden houden van was en het bieden van afgesloten opslag, waardoor ze geschikt zijn voor langdurige opslag of om geuren te verminderen.

Wasmand merken; Brabantia, Curver en Rotho

In ons assortiment vind je vele bekende wasmand merken zoals een Brabantia wasmand, Curver wasmand en wasmanden van Rotho. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en zullen lang mee gaan. Brabantia heeft stapelbare wasboxen die, zoals de naam al zegt, stapelbaar zijn. Hierdoor kan er op iedere kamer een wasbox staan en kunnen ze verzamelt worden bij de wasmachine. Zet ze op elkaar en bespaar ruimte! Ieder merk heeft wasmanden en wasboxen in neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs.

Koop je wasmand bij Marskramer!

Heb je een wasmand gevonden? Koop deze dan gemakkelijk en snel bij Marskramer! Bij een bestelling van €24,98 bezorgen wij de wasmand gratis bij jou thuis. En mocht je toch niet tevreden zijn over je aankoop, kun je deze natuurlijk binnen 30 dagen retourneren. Naast online bestellen, ben je ook van harte welkom bij een van onze vele vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag. Heb je nog vragen over onze producten of over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.