Wasmanden

28 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

28 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Wasmanden van Marskramer

Ben je op zoek naar een Curver wasmand, een Brabantia wasmand of liever een ander merk? Bij Marskramer hebben we een ruime collectie wasmanden en wasboxen voor ieder huishouden.

Verzamelen en sorteren van de was

Een wasbox zorgt er voor dat je alle was kunt verzamelen en sorteren. Bestaat jouw gezin uit meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een grote wasbox met een ruime liter inhoud zoals 40 liter of zelfs 60 liter. De meeste wasboxen hebben een deksel waarmee de wasbox sluit zodat nare geurtjes niet door het huis verspreiden. De wasboxen van zijn vaak gemaakt van kunststof en hebben stevige handvatten. Is de was schoon? Dan wordt het tijd om de wasmand er bij te pakken. Een wasmand zorgt er voor dat je de was gemakkelijk kunt verplaatsen naar bijvoorbeeld de droger. Een tip van ons, wanneer je meerdere wasmanden gaat kopen, koop dan wasmanden van hetzelfde merk. Dan weet je zeker dat de wasmanden in elkaar passen waardoor je ruimte kunt besparen.

Wasmand merken; Brabantia, Curver en Rotho

In ons assortiment vind je vele bekende wasmand merken zoals een Brabantia wasmand, Curver wasmand en wasmanden van Rotho. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en zullen lang mee gaan. Brabantia heeft stapelbare wasboxen die, zoals de naam al zegt, stapelbaar zijn. Hierdoor kan er op iedere kamer een wasbox staan en kunnen ze verzamelt worden bij de wasmachine. Zet ze op elkaar en bespaar ruimte! Ieder merk heeft wasmanden en wasboxen in neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs.

Wasmand aanbieding

Bij Marskramer hebben we het hele jaar door verschillende aanbiedingen en kortingen op producten. Ook een wasmand aanbieding kan je vinden bij ons online. Ga hier naar de speciale actiepagina met veel voordeel op onder andere was en strijk artikelen.

Wasmand kopen bij Marskramer

Ben je van plan om een wasmand of wasbox te kopen? Kies er dan een uit bij Marskramer. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur dan heb je het product morgen al in huis! Toch nog een vraag over onze producten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en hebben antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag.