Shot borrelglazen

Appeltaart, boswandeling, stoplicht, straaljager, stuiterbal – niet zomaar een paar willekeurige termen, maar de namen van een aantal bekende shotjes. Iedereen die regelmatig in de kroeg staat heeft vast wel eens shotjes gedronken. Dit zijn “eensloksdrankjes” die op allerlei creatieve manieren kunnen worden gemaakt. Ze worden in shotglazen geserveerd. Deze shotglazen zijn hier precies groot genoeg voor. Ben jij een groot fan van shotjes? Dan moet je zeker ook shotglazen in de kast hebben staan voor je volgende feestje met vrienden!

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Shotjes of een borrel

Shotjes en een borrel zijn niet hetzelfde. Waar het doel van een shotje is om hem in een keer achterover te gieten, wordt er van een borrel wat langer genoten. Hier neem je steeds kleine nipjes uit het borrelglas. Hoewel borrelglazen en shotglazen goed kunnen worden gemengd, zijn de borrelglazen vaak net wat groter, zodat je er makkelijker uit kunt drinken. Hierbij vul je dan alleen de bodem in plaats van dat je ze tot de rand vult zoals bij de shotglazen. Wanneer je graag een borreltje drinkt, zijn borrelglazen dan ook de perfecte aankoop. Ook als je ze eenmalig tot shotglaasjes omdoopt.

Shotglazen in een set of een shotglas los

Wij verkopen de shotglazen zowel in een set van 4 als ook los. Wat je wilt, hangt van je doel af. Het voordeel van de set is dat je makkelijk genoeg shotglaasjes voor de hele avond kunt kopen. Dit terwijl je er met het losse shot glas precies genoeg kunt kopen voor het aantal mensen dat je verwacht. Doordat de shotglazen zo klein zijn, nemen ze maar weinig ruimte in de kast in. Het kan dus nooit kwaad om er een paar extra op voorraad te hebben. Ben je van plan om verschillende shotjes op de avond te mixen? Ook dan komen een paar extra glazen goed van pas. Zo hoef je ze tussendoor niet om te spoelen, maar kun je gewoon schone glaasjes uit de kast pakken.

Ander gebruik

Vind je het eigenlijk zonde om voor dat ene feestje per jaar shotglazen te kopen? Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Gebruik je de glaasjes niet voor shotjes, dan kun je ze ook voor andere doeleinden gebruiken. Serveer er bijvoorbeeld eens amuses in. Hiervoor worden ook vaak kleine glaasjes gebruikt, die nog al eens worden gemist, wanneer ze nodig zijn. Bovendien is het een unicum dat de drankflessen op een avond allemaal leeg zijn. Een goede reden dus om die shotglaasjes al snel weer uit de kast te halen!

Shot glazen kopen

Bij Marskramer vind je de ideale shotglazen voor jouw volgende party. Wanneer je voor 16 uur besteld, heb je ze de volgende werkdag al in huis. Zo kun je ze ook last minute nog bestellen en ze toch op tijd voor jouw volgende feestje hebben. Erg handig wanneer het idee met de shotjes eerder spontaan is opgekomen. Natuurlijk kun je ook een bezoekje aan een van onze bijna 50 winkels brengen. Zo kun je de shotglazen even in de hand houden voordat je ze koopt en alvast wegdromen over dat mierzoete shotje dat je erin wilt serveren.