Amefa

58 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

58 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Amefa bij Marskramer

Creëer bij iedere gelegenheid de juiste sfeer met het Amefa bestek! Met haar uitgebreide assortiment aan bestekmodellen en bijbehorende producten zorg je voor een stijlvol gedekte tafel. Of het nu gaat om een ontbijt met het gezin, een etentje met vrienden of een gezellige barbecue, Amefa heeft voor elke gelegenheid een design.

Genieten van heerlijk eten met Amefa

Maak je gedekte tafel af met het bestek en de tafelaccessoires van Amefa. Ontvang je gasten vol enthousiasme en geniet samen van heerlijk eten. Kies voor een complete bestekset uit de ‘All You Need’ lijn, stijlvol zwart bestek met een vintage afwerking of een 4-delige set koffielepeltjes in een moderne stijl.

Inspelen op trends

Amefa speelt in op de trendkleuren van dit moment. Waaronder met de Amefa Manille Vintage 16-delige bestekset en de trendkleur goud. De kleur is goed te combineren met koper, wit, zwart, zilver en hout, ook in je tafelsetting! Maak mooie combinaties en creëer je eigen sfeer. Hou je meer van modern? Combineer goud dan met andere metaaltinten zoals staal, zwart en zilver. Dit geeft naast een luxe ook een stoere en industriële uitstraling. Hou je juist meer van landelijk? Combineer goud dan met houten accessoires of kies bestek uit de Amefa Zephyr Wood lijn.

Vragen over onze Amefa producten?

Heb jij nog vragen over Marskramer’s assortiment? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag aan het antwoord op je vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail toesturen.