Swiffer

Met Swiffer producten is schoonmaken leuker dan ooit! Bovenop de plafondventilator schoonmaken of onder de bank schoonmaken? Geen probleem met Swiffer! Ook ventilatieroosters schoonmaken en kleine hoekjes stoffen is makkelijker dan je denkt met de hulp van deze Swiffer artikelen. Bekijk hieronder de uitgebreide Swiffer collectie van Marskramer.

10 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Ben jij op zoek naar de makkelijkste en meest efficiënte manier van schoonmaken? Dan ben je bij Marskramer aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment aan Swiffer artikelen. Hiermee maak jij sneller, makkelijker en beter schoon dan ooit tevoren, en houd je dus meer tijd over voor leukere dingen!

Afstoffen met Swiffer

Heb jij ook zo’n hekel aan afstoffen? Al die lastige plekjes, zoals de ventilatieroosters, de bovenkant van de deurposten of bovenop die hoge boekenkast… Allemaal geen probleem dankzij Swiffer! Met Swiffer pak jij moeiteloos de hoogste plankjes, de kleinste gleufjes en de gekste hoekjes mee! De Swiffer duster houdt het stof bovendien goed vast, waardoor je het niet zomaar verplaatst, maar écht verwijderd!

Swiffer voor de vloer

De vloer is vaak het minst schone gedeelte van je huis! Je loopt er op, je huisdieren laten hun haar er achter, en wie weet wat er allemaal nog meer op de grond is beland? Gelukkig is er Swiffer! Dankzij de speciale Swiffer doekjes heb jij de vloer binnen een mum van tijd weer schoon. Normale stoffers verplaatsen het stof alleen, maar Swiffer houdt het stof écht vast zodat het niet meer in jouw huishouden ronddwarrelt!

Swiffer Bijvullen

Het huishouden gaat altijd door! Hoe goed je ook schoonmaakt, uiteindelijk wordt het helaas weer vies. En daarom gaan je Swiffer doekjes gegarandeerd opraken na verloop van tijd! Gelukkig zijn er de Swiffer navulpakketten! Hiermee kun je vrijwel elke soort swifferdoekjes navullen, zodat jij en de Swiffer samen door kunnen!

Vragen over Swiffer?

Heb jij nog vragen over onze Swiffer producten? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord, en hebben antwoord op al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar een mailtje sturen met jouw vraag is natuurlijk ook een optie!