Wasknijpers

Ben je op zoek naar stevige wasknijpers om je was op te hangen? Bij Marskramer hebben we zowel kunststof als houten wasknijpers. Welke ga jij gebruiken voor de was? Bekijk onze collectie hier!

16 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

16 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Wasknijpers van Marskramer

Ben je op zoek naar stevige wasknijpers om je was op te hangen? Bij Marskramer hebben we zowel kunststof als houten wasknijpers. Met een wasknijpermand zorg je ervoor dat alles netjes opgeruimd is.

Van kunststof of van hout?

Ga je voor houten wasknijpers of voor kunststof? In de praktijk werkt iedere wasknijper op dezelfde manier. Je hangt de was aan de lijn en zet het vast. Wasknijpers van hout zijn beter in zwaardere kledingstukken laten hangen op de waslijn dan wasknijpers van kunststof. Maar die van kunststof zijn er in leuke vrolijke kleuren en zeer geschikt voor de lichte was. Welke je ook kiest, ze zorgen er allebei voor dat je was goed op de lijn blijft hangen.

Naast wasknijpers hebben we nog veel meer handige artikelen rondom het wassen, drogen en strijken van de was. Bekijk hier het hele assortiment van Marskramer.

Wasknijpers kopen bij Marskramer

Ben je van plan om artikelen te kopen? Bestel op werkdagen voor 16:00 uur dan heb je ze morgen al in huis! Toch nog een vraag over onze producten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en hebben antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag.