Thermoskannen drinkbekers

Het bewaren en meenemen van drinken kan soms voor nogal wat problemen zorgen. Lekkende bekers in je schooltas, of een slecht sluitende thermosfles in je auto… daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Bij Marskramer hebben we een ruim assortiment aan hoogwaardige thermoskannen en drinkbekers. Onze brede collectie vind je hier!

63 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

63 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Bekers en kannen van Marskramer

Ben jij op zoek naar een geschikte manier om je drinken mee te nemen naar school of naar je werk? Heb jij een thermoskan of isoleerfles nodig die jouw drinken écht goed warm (of koud!) houdt? Zoek dan niet verder, want bij Marskramer hebben we een ruime collectie aan drinkbekers en thermoskannen van grote merken als Leifheit, Mepal en Lunch Buddies!

Drinken voor onderweg

Drinken meenemen is voor jou geen enkel probleem meer met de producten van Marskramer. Wil jij een stoere dinosaurus beker, of misschien een met een schattige eenhoorn? Dan zit je goed met een Lunch Buddies drinkbeker, met een gegarandeerd lekvrije dop! Toch liever een iets volwassenere optie? Kijk dan eens naar een mooie doorzichtige Mepal waterfles met handige drinktuit!

Warm en koud

Koude koffie of warme limonade? Niet met de producten uit het Marskramer assortiment! Met een Leifheit isoleerkan, een Bredemeijer theepot of een Alpina koffiekan blijven jouw warme dranken gegarandeerd warm! En voor onderweg hebben wij bijvoorbeeld Emsa isoleerflessen die zowel warmte als kou vasthouden om jouw drinken op temperatuur te houden. Extra handig: de schroefdop dient ook als drinkbeker!

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij nog vragen over de drinkbekers en thermoskannen in de Marskramer collectie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Zij staan graag voor je klaar en hebben een antwoord op elke vraag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt hen altijd een mail met jouw vraag sturen.