Badmatten

Heb je het gevoel dat er nog iets mist in je badkamer? Wat dacht je dan van een badmat? Deze mag in geen badkamer ontbreken. Het heeft namelijk niet alleen praktische functies, maar ook decoratieve. Want met een badmat geef je meteen sfeer aan jouw badkamervloer. Maak de ruimte warmer met een gele, bruine of beige badmat, of ga met zwart en wit voor een chiquere uitstraling. Bovendien behoren koude voeten als je uit de douche stapt vanaf nu tot de verleden tijd. Een badkamervloer is nu eenmaal vaak ijskoud van zichzelf en dat vinden jouw warme voeten na het douchen erg onprettig. Lees hier meer over de mogelijkheden!

30 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

30 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Badmat antislip

Bij de keus van een badmat moet je altijd kijken of hij antislip is. Een badkamervloer is namelijk meestal glad en je stapt vaak vanuit je bad of douche met je natte voeten op de mat. Als deze dan geen antislip onderkant heeft, zul je snel wegglijden en fungeert je badmat als vliegend tapijt. Om dit te voorkomen, kun je het best naar een badmat met antislip kijken. Zo voorkom je dat je als een acrobaat door je badkamer vliegt en je bezeerd.

De vorm en het materiaal

Ben je op zoek naar een mat voor in je badkamer? Dan zul je al snel aan de rechthoekige uitvoeringen denken. Maar waarom niet een keer wat anders? Zo kun je voor een vierkante badmat gaan. Maar ook onze badmat rond staat erg mooi in jouw badkamer. Doordat de hoeken in een ronding zijn, geeft het net een andere sfeer dan een vierkante mat.

Ook voor het materiaal heb je verschillende keuzes. Veel van onze matten zijn van 100 % katoen gemaakt, maar we hebben ook andere materialen in ons assortiment. Wat dacht je van een badmat van natuurrubber, PVC of polyester?

Grote badkamer

Heb jij een erg ruime badkamer? Dan valt een kleine badmat in het niet. In dit geval heb je twee opties: kies voor een badmat groot of ga voor twee badmatten. Dit laatste is ideaal wanneer je zowel onder de wastafel als ook naast je douche of bad een mat wilt neerleggen. Ga in dit geval of voor twee dezelfde of voor een neutrale en eentje met patroon in dezelfde kleurtint. Dus bijvoorbeeld voor een badmat zwart in combinatie met een zwart-witgeblokte.

Wassen en schoonmaken

Een badmat moet natuurlijk wel goed schoon worden gehouden. Je staat er niet alleen met je schone voeten op, maar ook met je vieze en misschien wel met schoenen. De badmatten van katoen kunnen gewoon op 40 graden worden gewassen. Doe dit dus zeker regelmatig even. Heb je een rubberen mat gekozen? Deze kun je eens in de zoveel tijd gewoon even met een doekje en een sopje afnemen, dan is hij zo weer schoon.

Badmat bij Marskramer kopen

In ons assortiment vind je badmatten in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Kijk er op je gemak eens doorheen en bedenk welke jij het mooiste vindt. Houdt hierbij ook zeker rekening met de kleur van je handdoeken en de stijl van je accessoires in de badkamer. Zo past alles mooi bij elkaar. Bestel nu en betaal veilig met bijvoorbeeld iDeal, AfterPay of wissel je VVV-bonnen in.