Manden

Als jij op zoek bent naar een stijlvolle manier om kleinigheidjes, papierwerk of hobby materiaal op te bergen, kijk dan even naar de opbergmanden in ons assortiment! Manden zijn een mooie manier om rust en orde te creëren in jouw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Bekijk al onze opbergmanden op deze pagina.

74 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

74 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer opbergmand

Ligt het speelgoed door jouw hele huis verspreid, is je werkkamer of thuiskantoor een rommeltje en heerst er altijd chaos op je hobbykamer? Dan is een opbergmand van Marskramer de perfecte oplossing voor jou. Met een stijlvolle opbergmand creëer je rust in je woning, breng je orde in de chaos, en geef jij je interieur een opfrisser! Met grote merken als Curver, Rotho en Sunware is er bovendien altijd wel iets leuks te vinden in onze webshop.

Opruimen en opbergen

Een opbergmand is de ideale manier om veel kleine voorwerpen overzichtelijk te bewaren. Je plaatst een opbergmand bijvoorbeeld makkelijk op een plank of in een kast, en dankzij de handvaten haal je ze net zo makkelijk weer tevoorschijn wanneer je iets nodig hebt. Uiteraard vind je bij Marskramer manden en mandjes in allerlei verschillende formaten. Dus of je nu een halve speelgoedwinkel op te bergen hebt, of slechts enkele papieren overzichtelijk wilt opbergen, bij ons vind je de opbergmand die jij nodig hebt!

Als jij een opbergmand hebt gevonden van het juiste formaat wil je natuurlijk ook dat hij goed bij de rest van jouw interieur past. Op die manier is de mand niet alleen handig, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je woonruimte. Rieten manden zijn ontzettend populair, maar ook jute manden zie je steeds vaker tegenwoordig. In onze webshop vind je manden van allerlei materialen en in allerlei kleuren, zodat er altijd wel iets te vinden is dat bij jouw interieur past!

Vragen over opbergmanden

Heb jij nog vragen over onze opbergmanden, of wil je graag meer informatie ontvangen over een van de andere producten in het Marskramer assortiment? Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen iedere vraag beantwoorden en helpen je graag verder als er een probleem of onduidelijkheid is. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.