Huishoudtrapjes

De bovenste plank van je keukenkastjes, de bovenkant van de ramen, en dat ene stoffige hoekje boven de boekenkast – allemaal lastige plekjes waar veel mensen niet bij komen. Speciaal voor deze plekjes bieden wij bij Marskramer een ruime selectie aan opstapjes en huishoudtrapjes aan. Zo kun je óók de bovenkant van de ramen lappen!

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer huishoudtrapjes

De bovenste plank van de keukenkastjes, de lastig te bereiken hoekjes langs het plafond, en de bovenkant van de ramen – allemaal lastige plekjes om bij te komen. Niet iedereen is even lang, natuurlijk, maar iedereen heeft wel eens een opstapje of een huishoudtrapje nodig. Bij Marskramer bieden we daarom een uitgebreid assortiment verschillende krukjes, opstapjes en keukentrapjes, zodat niks nog te hoog gegrepen is voor jou!

Het beste keukentrapje

Welk keukentrapje het beste is voor jouw huishouden hangt natuurlijk af van een aantal verschillende factoren. Het allerbelangrijkste daarbij is uiteraard hoe hoog hij moet zijn! Sommige mensen hebben genoeg aan een eenvoudige krukje met een enkele verhoging, terwijl anderen juist op zoek zijn naar een huishoudtrapje met 5 treden! Welke hoogtes jij ook op wilt zoeken, bij Marskramer vind jij wat je nodig hebt!

Naast de hoogte is ook het model niet volledig onbelangrijk. Ben jij op zoek naar een stabiel kunststof krukje, of wil je een echt trapje van metaal? Trapjes zijn vaak in te klappen, waardoor ze makkelijk op te bergen zijn en minder ruimte innemen, terwijl kurkjes vaak gemakkelijk tevoorschijn te halen zijn en eenvoudig verplaatst kunnen worden! En dan zijn er ook nog verschillende merken – met namen als Curver en Hailo zit je altijd goed!

Verschillende functies voor een huishoudtrap

Voordat je een huishoudtrap aanschaft, is het belangrijk om na te denken waarvoor je hem gaat gebruiken. Gebruik je bijvoorbeeld het trapje voornamelijk in de keuken? Zoek dan specifiek naar een keukentrapje. Zo zijn er ontelbaar veel manieren hoe je een huishoudtrap kunt inzetten. Het is belangrijk om je hierin te specificeren, zodat je het huishoudtrapje vindt dat aan jouw wensen voldoet.

Verschil tussen een huishoudtrap en een normale trap

Het grootste verschil tussen een huishoudtrap en een normale trap is toch wel het gemak en de eenvoudigheid. Een huishoudtrapje is vaak licht, waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is. Ook is het uitklappen en neerzetten van het trapje een simpel proces. Daarentegen is een reguliere trap vaak groter en complexer. Het is namelijk niet erg handig om met een grote, massale trap in de keuken aan de slag te gaan. Daarom raden wij een huishoudtrap sterk aan bij het uitvoeren van simpele klusjes in huis.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over onze keukentrapjes, of wil je graag meer informatie over een van de producten in het Marskramer assortiment? Neem daarvoor gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag, en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag natuurlijk ook altijd via de mail stellen.