Beslagkommen

Ben jij op zoek naar de perfecte beslagkom om jou te helpen met de voorbereidingen voor al jouw baksels? Bij Marskramer hebben we een ruime collectie beslagkommen en schalen, in allerlei verschillende formaten en van verschillende materialen. Ons uitgebreide assortiment aan beslagkommen vind je op deze pagina.

12 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Beslagkom van Marskramer

Het bakken van de lekkerste taarten en cakes begint allemaal met het bereiden van het beslag. Een goede beslagkom is daarom een absolute vereiste in jouw keuken, en daarvoor ben je bij Marskramer aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruime collectie aan beslagkommen die je gegarandeerd goed van pas zullen komen!

De juiste kom voor jouw beslag

Welke beslagkom het beste is voor jou ligt natuurlijk aan jouw behoeftes. Gelukkig hebben wij ze in alle verschillende maten, zodat jij altijd de juiste hoeveelheid beslag kunt maken voor jouw taart, of taarten! Ook het materiaal waar de kom van gemaakt is kan verschillen. Heb jij bijvoorbeeld liever een beslagkom van glas, keramiek, of kunststof? En wil je er een met een anti-sliplaag op de bodem, zodat hij stevig op het aanrecht kan blijven staan? Het kan allemaal! En met merken als Patisse en Brabantia haal jij altijd kwaliteit in huis!

Vragen over beslagkommen?

Heb je nog vragen over de beslagkommen uit het Marskramer assortiment of vragen over andere bakbenodigdheden? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en hebben een antwoord op al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, en je vraag via de mail stellen kan natuurlijk ook altijd.