Lunchboxen

Heb jij een manier nodig om je lunch ’s middags mee te nemen naar school of naar het werk, maar is een gewone broodtrommel niet wat je zoekt? Dan is één van onze lunchboxen misschien wel perfect voor jou! Of je nu een verse salade of een portie yoghurt met cruesli neemt voor lunch, bij Marskramer hebben wij de perfecte lunchbox voor jou. Bekijk onze collectie hier!

52 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

52 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Lunchboxen kopen bij Marskramer

Als jij op zoek bent naar een manier om je lunch makkelijk en veilig mee te nemen naar je werk of school moet je bij Marskramer zijn. Wij hebben niet alleen broodtrommels, maar ook luxe lunchboxen en lunchpotten! Daarin kun jij je lunch meenemen, ook als het geen boterhammetjes zijn. Met bekende merken als Mepal, Amuse, en Sunware is er voor ieder de perfecte lunchtrommel!

Perfecte lunchbox voor elke lunch

Wat neem jij vandaag mee als lunch? Een boterham en een stuk fruit? Of misschien een lekkere verse salade? Het kan allemaal met de lunchboxen in ons assortiment. Zo hebben Mepal lunchboxen handige vakken, zodat je verschillende soorten eten gescheiden kunt bewaren! Ga je toch liever voor een portie yoghurt of kwark? Dan is een lunchpot perfect voor jou! Wist je dat sommige potten een apart vak hebben om vruchten, cruesli of ander lekkers in te bewaren? Zo kun je deze toevoegen wanneer het tijd is om te eten!

Vragen over Marskramer lunchboxen?

Heb jij nog vragen over de lunchboxen in het Marskramer assortiment? Neem daarvoor gerust even contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en hebben een antwoord op al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt jouw vraag natuurlijk ook via de mail naar ons toesturen.