Prullenbakken

Afval en vuilnis heeft ieder huishouden, en het verzamelen en verwerken daarvan kan een hele opgave zijn! Marskramer help jouw daarbij met een grote selectie aan verschillende vuilnisbakken en prullenbakken. Of je nu een grote vuilnisbak zoekt of juist een dubbele prullenbak om je afval mee te scheiden, je vindt het in onze collectie. Bekijk al onze prullenbakken op deze pagina!

133 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

133 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer prullenbakken

Ieder huishouden produceert afval, en daarom kan een goede prullenbak ook in geen enkel huishouden ontbreken! Bij Marskramer hebben we een ruim assortiment verschillende vuilnisbakken en prullenbakken, waardoor er altijd wel een prullenbak te vinden is die perfect aansluit op jouw huishouden! Met grote merken als Brabantia, Curver en Hailo vind jij gegarandeerd waar je naar op zoek bent!

De beste vuilnisbak voor jou

Wat de beste prullenbak is voor jouw huishouden hangt natuurlijk af van allerlei factoren. Het belangrijkste om over na te denken is natuurlijk het formaat. We hebben vuilnisbakken met een inhoud van 20 liter, maar ook vuilnisbakken van 60 liter. Zo kun jij altijd je afval kwijt, hoe groot je gezin ook is. Maar groter is niet altijd beter! In je eentje krijg jij een 60 liter vuilnisbak namelijk nooit vol voordat hij gaat stinken!

Naast de inhoud zijn er ook vuilnisbakken met verschillende bediening. De bekendste is de pedaalemmer, welke je kunt openen met je voet, maar er zijn ook touch bins en vuilnisbakken met een sensor, zodat je hem helemaal niet aan hoeft te raken om hem te openen. Super hygiënisch! Maar ook voor prullenbakken met een eenvoudig swing-deksel ben jij bij ons aan het juiste adres.

Naast de functionaliteit wil je natuurlijk ook dat je vuilnisbak er een beetje stijlvol uitziet in jouw keuken. Welke stijl jouw interieur ook heeft, bij ons vind je een geschikte prullenbak. Van mat zwart kunststof tot glanzend RVS en van industrieel chroom tot stijlvol wit. Zo hoeft jouw prullenbak geen lelijke eend in jouw huishouden te zijn!

Naast de normale prullenbakken zie je tegenwoordig ook steeds vaker gescheiden vuilnisbakken. Deze afvalemmers met 2 of zelfs 3 verschillende bakken maken het makkelijk voor jou om je afval direct te scheiden. Dit is niet alleen heel goed voor het milieu, maar het zorgt er ook voor dat jij minder grote vuilnisbakken nodig hebt! Vergeet ook niet de vuilniszakken voor in de prullenbak, die vind je hier.

Naast prullenbakken hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier het hele schoonmaak assortiment van Marskramer.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de Marskramer producten of ontvang je graag meer informatie over ons assortiment, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag als er iets onduidelijk is. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen met jouw vraag.