Messen

Of jij nu een mes nodig hebt om ’s ochtends je boterham te smeren, of om ’s avonds een heerlijke biefstuk aan te snijden, je bent bij ons aan het juiste adres. Bij Marskramer hebben we namelijk een ruim assortiment aan verschillende messen. Tafelmessen, botermessen, steakmessen en extra veilige messen voor kinderen, alle messen in onze collectie vind je hier.

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer messen

Zijn jouw messen bot geworden door veelvuldig gebruik, of grijp je regelmatig mis omdat je messen nog in de vaatwasser zitten? Messen zijn een onmisbaar onderdeel van je besteklade, en het kan dan ook goed zijn dat je er een paar extra nodig hebt, of een aantal oude messen wilt vervangen! Daarvoor ben je bij Marskramer aan het juiste adres. Met merken als Amefa en Sola vind jij gegarandeerd de messen die je zoekt.

Soorten messen

Er zijn veel verschillende soorten messen, en dit zie je ook terug in het Marskramer assortiment! ’s Ochtends je boterhammetje smeren met een botermes, ’s avonds bij het avondeten een tafelmes. Heb je een lekker stukje vlees? Dan wil je natuurlijk graag een goed steakmes binnen handbereik hebben! En wat dacht je van extra veilige kindermessen, waarmee je kleintje geen schade kan aanrichten? Je vind het allemaal bij Marskramer.

Kies jij voor een klassieke look aan jouw eettafel? Dan zijn de Sola messen een hele geschikte keuze. Wil je graag iets opvallenders, dan zijn de messen van Amefa of Lou Laguiole wellicht iets voor jou! Bestek hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn – gouden bestek is ontzettend chique, en zwart bestek geeft jouw servies een moderne uitstraling.

Heb jij meer nodig dan messen? Kijk dan eens bij onze volledige besteksets! Op die manier haal jij je volledige collectie bestek in één keer in huis!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten in het Marskramer assortiment, of wil je ergens graag meer informatie over? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag, en hebben een antwoord op elke vraag. De klantenservice kan telefonisch bereikt worden tijdens kantoortijden, en je kunt hen ook altijd een mailtje sturen.