Stofzuigers en reinigers

Een goede stofzuiger mag in de meeste huishoudens niet ontbreken! Een stofzuiger is een bijna onmisbaar hulpmiddel om je huis schoon en stofvrij te houden! Of jij nu op zoek bent naar een klassieke stofzuiger met stofzuigerzakken, of een stofzuiger zonder zak, een steelstofzuiger of een kruimeldief, bij Marskramer vind je wat je zoekt. Bekijk onze collectie hier!

28 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

28 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer stofzuiger kopen

Van kruimels en stof tot de haren van je lieve huisdieren, het is meestal niet te voorkomen dat vuil en stof zich verzamelt in jouw huis! Gelukkig hebben we bij Marskramer een verscheidenheid aan stofzuigers, van kruimeldief tot steelstofzuiger, en van Philips tot Bosch stofzuigers! Met deze handige huishoudelijke apparaten maak jij het jezelf net even wat makkelijker!

De beste stofzuiger voor jou

Welke stofzuiger de beste stofzuiger is voor jou hangt natuurlijk af van je behoeftes en voorkeuren. Wil jij bijvoorbeeld een draadloze stofzuiger, dan zijn steelstofzuigers de perfecte keuze! En overweeg ook of je een zuiger met of een stofzuiger zonder zakken in huis wil halen. Ga je voor een stofzuiger die stofzuigerzakken gebruikt, dan kun je de zakken zelf natuurlijk ook bij ons aanschaffen!

Voor de lastige hoekjes, plinten, en zelfs het aanrecht kun je een handstofzuiger gebruiken. Deze worden ook wel kruimeldieven genoemd, en kun je bijvoorbeeld perfect gebruiken om kruimels van het aanrecht te halen, je bureau even snel schoon te maken, of lastige hoekjes te bereiken waar je met de gewone stofzuiger vaak niet zo makkelijk bij komt!

Reinigers

Is een stofzuiger niet precies wat jij zoekt? Dan ben jij misschien wel in de markt voor een van onze reinigingssystemen. Hiermee maak jij jouw vloeren moeiteloos schoon, of ze nu stoffig of bevlekt zijn! Met de Leifheit stoomreiniger heeft geen enkele vlek of smet ook maar een schijn van kans!

Vragen over Marskramer producten

Wil jij graag meer informatie ontvangen over de producten in ons assortiment, of heb je een vraag over een van onze stofzuigers? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice. Zij kunnen iedere vraag beantwoorden en staan graag voor je klaar. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt je vraag natuurlijk ook altijd via de mail stellen.