Barbecue

45 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

45 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Lekker grillen en barbecueën

Eet jij in de zomer ook het liefst buiten en tafel je graag tot laat door? Met een barbecue kun je heerlijk tafelen met het hele gezin, familie of een groep vrienden. Niet alleen in de zomer kan hij naar buiten worden gebracht. In een ander seizoen kan hij ook gerust gebruikt worden, barbecueën kan het hele jaar door! Steek hem aan als je een feestje geeft, vuurkorf erbij, tuinfakkels of lampjes aan en genieten maar.

De juiste bbq

Van een wegwerpbarbecue tot aan een barbecue pan of een hoog exemplaar op 4 poten, Marskramer heeft voor ieder wat wils in haar assortiment. Bij het dagelijks barbecueën op de camping kun je er één gebruiken die makkelijk te vervoeren en op te bergen is. Of geniet je van vlees, vis en andere hapjes in de achtertuin, dan is een barbecue met deksel voor extra gebruiksgemak een goede optie. En wanneer je deze in de winter gebruikt heb je minder last van temperatuur verschillen, je wil tenslotte niet dat het vlees aan de onderkant gaar is en boven nog koud.

Naast dat barbecueën gezellig is met een groot gezelschap tijdens een feestje, kan hij ook voor een alledaagse maaltijd worden gebruikt. Ook voor de fanatiekelingen die graag low & slow recepten klaarmaken heeft Marskramer een mooi aanbod!

Vragen over Marskramer barbecues

Heb jij nog een vraag over de Marskramer barbecues? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met jouw vraag!