Kachels en elektrische dekens

Als de koude dagen er weer aankomen is het wel zo prettig om je huis lekker warm te houden! Je kunt de verwarming de hele dag op de hoogste stand zetten, maar dat is niet altijd de beste oplossing! Kijk eens bij onze elektrische kachels, die bieden een handige manier om snel en lokaal te verwarmen! Bekijk onze collectie hier.

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Verwarmen met Marskramer

Als de koude dagen er weer aankomen is het de hoogste tijd om te kijken naar makkelijke manieren om je huis lekker warm te houden! Of je nu een hele kamer wilt verwarmen, of op zoek bent naar een klein kacheltje voor op je bureau, Marskramer laat je niet in de kou staan! Wij hebben een ruim assortiment huishoudelijke apparaten, waaronder elektrische kachels en dekens om uit te kiezen, dus je vind gegarandeerd een optie die jou aanstaat!

Marskramer kachels

Bij Marskramer hebben we elektrische kachels voor alle verschillende behoeftes. Als jij op zoek bent naar een goede manier om een hele kamer te verwarmen, neem dan een grote kachel die hetzelfde effect zal hebben als een radiator. Maar als je alleen last hebt van koude handen wanneer jij aan je bureau zit te werken neem je natuurlijk een kleiner kacheltje. Deze kun je makkelijk kwijt op je bureau en houd je handen lekker warm!

Vrijwel elk kacheltje in ons assortiment heeft verschillende standen, zodat jij zoveel warmte kunt genereren als jij zelf maar wilt. Of je nu gaat voor een klein beetje warmte of je werkkamer in een tropisch paradijs veranderd, het is helemaal aan jouw! Een van de grote voordelen van deze kacheltjes is dat je ze makkelijk kunt verplaatsen. Dus waar jij ook gaat zitten, je hoeft het nooit meer koud te hebben!

Een warm nest

Wil jij 's avonds lekker in een warm bed gaan liggen, en heb je een hekel aan de koude matras en lakens? Met de elektrische dekens van Marskramer kun jij je bed voorverwarmen, zodat jij in een warm nest terechtkomt wanneer het tijd is om te gaan slapen. Zo val jij sneller in slaap en heb jij een betere nachtrust, zodat je er morgen weer volop tegenaan kunt!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de elektrische kachels van Marskramer? Of wil je graag meer informatie ontvangen over een van onze producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.