Tefal

Met Tefal producten breng jij alle avonturen in de keuken tot een goed einde! Koken, bakken, grillen of frituren, Tefal helpt je met al je droomgerechten! Maar Tefal is niet alleen handig in de keuken. Met de Tefal strijkijzers werk jij de was ook in een oogwenk weg. Door de Tefal artikelen in huis te halen maak jij jouw leven een stuk gemakkelijker! Bekijk de uitgebreide Tefal collectie van Marskramer hieronder.

69 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

69 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Tefal bij Marskramer

Ben jij op zoek naar een Tefal friteuse, strijkijzer, koffiezetapparaat of pannenset? Dan ben jij bij Marskramer op de juiste plek. Wij hebben een groot Tefal assortiment, waarmee jij het huishouden nét een beetje makkelijker maakt. Tefal werkt al 60 jaar aan slimme oplossingen om huishoudelijke taken makkelijker te maken, en gaat daar nog altijd mee door.

Tefal in de keuken

Met Tefal producten in jouw keuken kom jij de hele dag door. Broodroosters en koffiezetapparaten in de ochtend, een Tefal waterkoker en lunch box voor in de middag, en pannen of een Tefal contactgrill om een heerlijke avondmaaltijd mee te bereiden! Tefal heeft alle huishoudelijke apparaten die jij in de keuken nodig hebt. Vershoudbakjes? Check! Blenders en keukenmachines? Check, en check!

Strijken met Tefal

Tefal is niet alleen een keukentopper, maar ook een expert op het gebied van strijken! Met hun ruime aanbod Tefal stoomstrijkijzers hebben kreukels geen schijn van kans, en is zelfs lastige plekken strijken geen probleem meer! Geen zin om te strijken? Dan is een kledingstomer misschien wel de oplossing voor jou.

Tefal’s innovaties

Tefal ontwikkelt al 60 jaar slimme handigheidjes voor het huishouden. De bekendste innovatie is de thermo-spot, de rode stip in je pan die je precies vertelt wanneer de pan perfect op temperatuur is voor het koken van jouw maaltijd! Maar wat dacht je van de Tefal ActiFry, waarmee je heerlijke zelfgebakken frietjes maakt met maar een klein scheutje olie? Of de Tefal Freemove – hét snoerloze stoomstrijkijzer met schokabsorptie om snel strijken werkelijkheid te maken? De innovaties van Tefal zijn ontworpen om jouw leven wat aangenamer te maken.

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze Tefal artikelen? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en kan ook altijd via de mail bereikt worden.